Местата около Пловдив, на които да разпуснем с вкусно лятно барбекю

3635
Местата около Пловдив, на които да разпуснем с вкусно лятно барбекю
Снимка: Lidl

Пловдив - хилядолетен град със завладяваща история, култура и… невероятни местенца за вкусни разпускащи пикници. Настъпи ли времето на прекрасния летен сезон, жителите и гостите на древния тракийски град могат да избират между толкова много живописни местности, на които да потърсят някоя дебела сянка, да разпънат удобно меко одеалце и да похапнат вкусна грилована храна, че всички ние, които пребиваваме в покрайнините на България, можем само вкусно и спокойно да им завиждаме. Наистина няма да ни стигне цялото време на света, за да ви разкажем за всички подходящи местности около Пловдив, на които можем да разпалим любимото си барбекю, да утолим жаждата със студена пивка напитка и да се порадваме на красивата разпускаща природа. Но все пак сме ви подбрали някое друго такова местенце, така че не губете повече време, а събирайте подходящата компания и организирайте един страхотен барбекю уикенд.  

Манчова поляна 

Lidl открива летния сезон с богат асортимент от грил продукти

Lidl дава много силен старт на летния сезон с огромно разнообразие от грил предложения, освежаващи бири, нискоалкохолни напитки и над 7...

Само на 10 км. от изходната табела на втория по големина град в България, тази чудна местност събира в себе си всичко най-най, когато става въпрос за един прекрасен барбекю ден. Екопътеки, свежест, дебели сенки и неспирна природна красота, Манчовата поляна предлага на своите гости различни и запомнящи се преживявания - от спокойни разходки сред природата, до организирането на щури летни купони, че дори и сватби. На точната локация в полите на Родопите ще откриете, както подходящи съоръжения за палене на огън, така и охлаждаща и вечно свежа чешмичка с водица, която може да превърне планинския отдих в едно истинско петзвездно барбекю щастие.

Храбрино и нейната Момина скала 

Увеличаваме с една идея дистанцията от Пловдив (15 км.), като тук искаме да ви споделим за една от най-предпочитаните локация сред всички барбекю майстори. Храброто селце, което се намира в сърцето на Родопите, впечатлява със своята неописуема природна красота и нестихваща доза на спокойствие. Отново екопътеки, живописни гледки и подходящи за барбекю съоръжения приветстват всички, които искат да сътворят един истински “цър-пър” ден. Но най-важното, с което трябва да разполагаме, за да се насладим на точно един такъв незабравим барбекю ден, е не кое да е, а наличието на вкусно и подходящо за гриловане месо. Такова можем да открием преспокойно в Lidl, където веригата магазини дава много силен старт на летния сезон с огромно разнообразие от грил предложения от добре познатата ни серия „Грил майстор“.

Популярната серия отново заема централно място на летните трапези и продължава да радва всички грил майстори с 30 местни продукта, всеки от които носи престижния международен SGS сертификат за качество. Тази седмица почитателите на грила могат да опитат специално грил плато, което събира всички любими вкусове - стек аламинут от младо телешко, Адана кебап на шиш и грил наденички Мергез, които допълват до краен предел вкусната картинка на всеки един истински планински отдих.

През май чрез Lidl Plus излизаш на плюс за летните месеци

През целия месец май всички потребители на приложението Lidl Plus  могат да се възползват от нови вълнуващи предложения. В секция ...

Бялата река 

И ако по някаква незнайна причина ви е писнало от неописуемите красоти на родопските прелести, то спокойно можете да организирате и някой-друг прекрасен барбекю ден в същността на Стара планина и нейната местност Бялата река. Началото на живописната планинска локация започва още от Калоферския манастир, като няколко чудни екопътеки се ширят сред изпълнената с неописуеми природни гледки местност. Сръчно сковани беседки, умело направени съоръжения за барбекю и нестихваща 360 градусова зеленина очакват всички търсачи на спокойствие, запомнящи се моменти и вкусна грилована храна.

Това бяха нашите кратки, но пък затова повече от прекрасни локации за едни истински -летни преживявания. За финал само напомняме за страхотните и свежи предложения за всеки един организиран сред природата отдих, които може да откриете в Lidl, така че събирайте любимата си компания и си направете най- вкусния и запомнящ се барбекю празник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com