Недоволни фенове на Арсенал ще могат да се жалват в КЗП

1738
Недоволни фенове на Арсенал ще могат да се жалват в КЗП

Всеки фен на Арсенал, който смята, че са нарушени правата му като потребител, може да подаде жалба в Комисията за защита на потребителите. Това обясни за "Дарик" председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов.

Според него изискването да не се допускат български фенове с фен-артикули на Арсенал извън сектора за гости по време на днешния мач на стадион "Васил Левски" не е съвсем в реда на нещата.

Арсенал го е боляло често на Балканите

Арсенал е гостувал цели 20 пъти за мачове на Балканите в евротурнирите. И доста често "артилеристите" са си тръгвали с наведена глава -...

Причината е допълнително поставеното условие, с което феновете не са били запознати при закупуване на билетите за мача довечера.

"Не съм виждал някаква официална информация или писмен документ, в който да са обяснени тези ограничения. Но при всички случаи, когато потребителят е сключил сделката, т.е. е закупил билет, не е имало такива ограничения, те се въвеждат впоследствие. Според мен тук има нещо, което не е съвсем в реда на нещата", добави Маргаритов.

"Дори да не ставаше въпрос за нещо подобно, принципът трябва да е следният - всички условия, когато се сключва сделка, особено когато са ограничителни, би трябвало да са известни отначало, а не да се въвеждат впоследствие", каза още той.

"Приканвам феновете да са умерени и ако се чувстват по някакъв начин засегнати като потребители, да подадат сигнал към нас и ние ще проверим случая", обясни Маргаритов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Отиде си именит пловдивски писател
Отиде си именит пловдивски писател

Големият пловдивски писател Здравко Попов ни напусна на 85 -годишна възраст. Тъжната новина за неговата кончина съобщи съпругата му - актрисата...