X
 
 

Новини или Novini – картината на печата за 22 юли

2490 0
photo of Новини или Novini – картината на печата за 22 юли
Снимка: iStock/Guliver
Редакционният екип на Actualno.com представя кратък преглед на печата от днешния 19 юли.

"Сега"

"Сега" цитира ген. Атанас Атанасов от "Демократична България", който твърди, че източването на данни от НАП идва от среди, близки до властта. Конспиративна теза, която вече отива към това да се хакнем сами, но пък от друга страна може би е логична, имайки предвид веселото поведение на премиера след случая. Според Атанасов цялата отговорност за случая е на финансовия министър Горанов. 

"24 часа"

24 часа разказват надълго и на широко, с много снимки, за това как премиерът Борисов е кръстил двете си внучета в църквата. И цитират казаното от него, а именно: че вече са станали християнчета. Да са живи и здрави момчетата, както и дядо им, но дано не прихванат много от него, само че на нас отдавна ни е омръзнало от пространни очерци за хората от власт по медиите. 

"Монитор"

Започва обновяването на най-малката пешеходна улица в София - "Малко Търново", пише "Монитор". От Столична община са съобщили, че ремонтите ще продължат до 15-ти септември. Два месеца за най-малката улица изглежда долу-горе в същата пропорция като близо годишния ремонт на "Графа". 

"Труд"

Концесионери лъжат за цените на чадърите по плажа, разказва "Труд" и цитира хора, ужилени в Китен от принципа "Ден година храни" - единственият, който работи по Черноморието. Нарушеният са от всякакъв характер и вместо да ги изброяваме ви пожелаваме приятно пътуване към Гърция. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално