X
 
 

Новини или Novini - картината на печата за 23 януари

2285 0
Новини или Novini - картината на печата за 23 януари
Снимка: iStock/Guliver
Редакционният екип на Actualno.com представя краткия преглед на печата, посветен на акцентите от вестниците, за днешния 24 януари, петък.

"24 часа"

Майки подали разгневени сигнал за това как учебник разяснява на деветокласници как да дишат лепило. Нещата били показани нагледно и обяснени научно. Разбира се, за гняв си е - само дето лепилото отдавна е на опашката на възможни опиати, които започват да се вземат долу-горе от тази възраст.

"Труд"

Вестникът е посветил дълъг материал за това как определени хранителни добавки обещават да излекуват де що има болести само за 28 дни. После направили проверка и видели, че те нямат дори необходимите регистрации. Сякаш тези хранителни добавки, които имат, лекуват нещо...Но нищо де, важно е различни псевдо бизнеси, разчитащи на наивността на хората, да вървят. 

"Монитор"

Пиенето на бира подобрява паметта, пише "Монитор", цитирайки от Онези проучвания, които са за широка медийна шир потреба и общо взето имат нещо общо с разследването на "Труд". Подобряването на паметта ставало заради определени горчиви киселини, които правили нещо си там и ето на - помниш повече. Не се казва само дали след 4-тата или 5-тата бира паметта се подобрява.

Actualno.com

Етикети: