Община Шумен обяви обществена поръчка за изкърпване на пътни отсечки

10894
Община Шумен обяви обществена поръчка за изкърпване на пътни отсечки
Снимка: dariknews.bg

Община Шумен е предвидила за целта 317 077.5 лева без ДДС.

Агенцията по обществените поръчки е обявила на страницата си, че ремонтите са наложителни и целта им е безопасно и безконфликтно движение на моторните превозни средства на територията на общината, е подобряване на транспортно-експлоатационните качества на пътните настилки и съоръжения на част от общинската пътна мрежа.

ВиК Шумен не може да гарантира питейна вода на жителите

"Водоснабдяване и канализация - Шумен" не е в състояние да гарантира доставката на питейна вода за жителите на Шумен, Велики Преслав и ...

Поръчката предвижда изкърпването с асфалтобетон на необходимите места по няколко пътни отсечки в общината - „5-ти км. – Шумен – Дивдядово”, „Друмево – Овчарово – Васил Друмев – о.п.Шумен”, участици между с. Костена река и с. Благово имежду с. Васил Друмев и Шумен, отсечките „Кочово – Лозево – път І-2 (Русе – Варна), „Дибич – Илия Блъсков”, „Черенча – Средня – Новосел – Шумен”. В рамките на поръчката ще бъде извършен ремонт на две мостови съоръжения в района на с. Новосел и в района на с.Черенча. Пътят „Радко Димитриево – Салманово – Златар” също ще бъде изкърпен, като ще бъдат извършени и отводнителни мероприятия – направа на бетонов, масивен отводнителен улей, както и укрепване с габиони на откоса на пътното тяло в участъка между моста на р. Камчия и „Рибка” (посока с.Радко Димитриево), информира topnovini.bg.

Срокът за подаване на оферти за участие в процедурата е 14 април, като отварянето им ще се състои на следващия ден в сградата на Община Шумен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com