Окупацията ще се отучва

21610
Окупацията ще се отучва
Снимка: БГНЕС

Днес ректора на университета “Св. Климент Охридски” проф. Иван Илчев издаде заповед. В нея се казва, че дните, в които имаше окупация, ще бъдат отучвани.

Пропуснатите учебни дните от 26 октомври до 16 ноември ще бъдат компенсирани, предимно в съботите, до 30 януари 2014 година.

Димитров: На стачката човек си губи надницата, а на протест – не

"На стачката човек си губи надницата, а на протеста не", заяви пред БТВ лидерът на КНСБ Пламен Димитров. По негови думи 20% от българ...

Пропуснатите учебни занятия трябва да бъдат проведени във факултетите по философия, история, педагогика, славянски класически и нови филологии, в Юридическия и Геолого-географският факултет.

Заповедта разпорежда началото на изпитната сесия за зимния семестър да започне на 31 януари и да продължи до 23 февруари 2014 година. Летният семестър на висшето училище ще започне на 24 февруари 2014 година, пише Офнюз.

От днес в Ректората на Софийския университет “Св. Климент Охридски” се водят учебни занятия, а “Ранобудните студенти” за момента са в аулата на висшето училище. Това съобщи по-рано за БТА ректорът на СУ проф. Иван Илчев, попитан за обявеното късно снощи намерение на “Ранобудните студенти” от днес да се възобнови учебният процес в Ректората и за отправената покана от тях към студентите и преподавателите да дойдат на лекции в сградата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com