Онлайн магазините от NEXT BASKET ще идват с доставка до 28 държави в Европа

1168
Онлайн магазините от NEXT BASKET ще идват с доставка до 28 държави в Европа
Снимка: Next Basket

Всеки магазин на платформата ще продава неограничен брой продукти в множество валути - всичко това с осигурени международни доставки.

България, Румъния, Гърция, Кипър, Сърбия, Македония, Унгария, Словения, Чехия, Словакия, Хърватия, Полша, Англия, Малта, Австрия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Белгия, Люксембург, Швеция, Норвегия, Холандия, Дания , Литва, Естония и Латвия.

Това са държавите, до които партньорите на NEXT BASKET ще могат да доставят продуктите си в партньорство с лицензирани международни куриери.

Какъв е процесът от изграждане на онлайн магазин за международна търговия до реализация на успешни продажби на стария континент, обобщаваме в редовете по-долу.

Създаване на бърз, стабилен и модерен онлайн магазин

Благодарение на възможностите на NEXT BASKET, стартирането на уебсайт за електронна търговия може да се случи за не повече от 48 часа. Шаблоните с възможност за персонализиране и удобният за потребителя интерфейс опростяват процеса на настройка, позволявайки ви да се съсредоточите върху най-важното - вашата марка.

На следващ етап, функцията на софтуера за автоматизиран превод ви позволява да превеждате магазина си на 28 езика, достигайки до чуждите пазари без губене на време и средства.

Оптимизация с вградени SEO инструменти

За да привлечете повече клиенти, ще имате нужда от магазин, който е оптимизиран за търсачките. За целта, платформата на NEXT BASKET разполага с набор от вградени SEO инструменти, предназначени да ви помогнат да привлечете желания потребителски трафик.

Тези инструменти работят еднакво добре на всички езици, а допълнителните услуги за SEO оптимизация от екипа на NEXT BASKET могат да подобрят позиционирането ви на всеки един избран международен пазар.

Добавяне на нови функции с микроуслуги

С разрастването на вашия бизнес нарастват и нуждите на уебсайта ви. За да бъде в крак с този динамичен растеж, платформата на NEXT BASKET има микросървис архитектура, която ви позволява да добавяте нови функции към уебсайта си без да компрометирате неговата производителност.

Можете да избирате от широк набор от микроуслуги, включително интеграция на маркетингови инструменти и методи за плащане, които най-добре отговарят на вашите бизнес нужди.

Сигурни международни услуги за доставка

Целта на NEXT BASKET е да превърне разширяването на бизнеса в международен мащаб от експеримент в утвърден и работен процес. Платформата работи в партньорство с най-надеждните международни услуги за доставка в 28-те държави, които обслужва.

Същевременно, специализираният кол център за поддръжка на клиенти осигурява експертна помощ по време на процеса на покупка и доставка - при това на майчиния за потребителите, език.

Бизнес потенциал без граници

NEXT BASKET дава заявки за първото по рода си цялостно решение за електронна търговия в Европа. Чрез комбинация от технологични решения, човешка експертиза и структурирани процеси, платформата дава огромно конкурентно предимство за бизнеса - да планира с размах и да реализира без риск.

Първият демо онлайн магазин на платформата е вече факт, а нейната първа работеща версия се очаква на пазара едва след месеци. Дотогава продължаваме да следим новини за развитието на нидерландския стартъп, както и за ползите, които може да очаква бизнесът в България и Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com