Пампорово се похвали с добър сезон на фона на безснежната зима

1088
Пампорово се похвали с добър сезон на фона на безснежната зима
Снимка: pamporovo.me

Почти приключва зимния сезон на Пампорово и на този етап почти не се очакват туристи за ски-ваканция. Това каза Георги Пампоров – изпълнителен директор на Регионалната туристическа асоциация „Родопи”. По думите му имало е един сериозен туристопоток на Пампорово.

„На фона на безснежната зима родопският курорт Пампорово беше изключително предпочитан, защото условията за ски, вече за поредна година са много добри. Състоянието на пистите бяха много добри и в сравнение с останалите курорти, условията бяха превъзходни”, изрази задоволство Пампоров.

Зимните курорти свалят цените

90 процента заетост прогнозират за празничните дни хотелиерите в родопския курорт Пампорово. Веднага след мартенските празници пък запо...

„Палитрата от нации в родопския курорт тази зима се запълва от британски туристи, туристи от Русия, Турция, Сърбия, Македония, Румъния. Засега няма още ранни записвания за почивка през лятото, защото традиционните групи, които посещават Родопите през този сезон, са от Израел и Франция, а българските туристи пътуват индивидуално”, добави Пампоров, цитиран от Фокус.

„Базата, която е налична в Пампорово, е предостатъчна и това не налага някаква причина, особено на вътрешния пазар, да има изпреварващо резервиране на база за отсядане”, посочи директорът на РТА „Родопи”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com