Предимно слънчево с лек вятър

7922
Предимно слънчево с лек вятър
Снимка: Thinkstock

Над Западна и Централна България ще бъде слънчево, докато над Източна облачността ще е значителна и на много места там ще продължи да превалява, съобщиха от НИМХ.

Минималните температури в повечето места ще бъдат между 11 и 16 градуса, в София 11-12. Към края на деня ще превали и малко по на запад - към Централна Северна България. Ще бъде ветровито – ще духа до умерен северозападен, в източната половина от страната умерен до силен северен вятър. Към края на деня вятърът ще отслабне. Максималните температури ще бъдат между 17 и 22 градуса, в крайните югозападни райони до 24, в София около 17.

Циганското лято продължава

Максимални температури в повечето места между 20° и 25°, в София около 21°. Такава е прогнозата на Националния институт по...

Над планините ще духа силен, по високите части бурен северозападен вятър. Над повечето райони ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има над масивите от Централна и Източна България и там на места ще превали. Максимална температура на 1200 метра 13-14 градуса, на 2000 метра около 6. По Черноморието облачността ще е по-често значителна и ще има превалявания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com