Пренасят ДАНСwithme на стадиона

22720
Пренасят ДАНСwithme на стадиона

Антиправителствената информационна служба NOрешарски отправи призив към протестиращите, да пренесат протеста на стадиона. Акция #ОСТАВКА е предвидена за 14-ата минута на футболната квалификация срещу Чехия на националния стадион „Васил Левски“. 

Ето го и пълният текст на призива на протестиращите: 

СДВР разследва събитията от 8 октомври, "Протестна мрежа" се оплаква от репресия

Блокадата на коретежа на премиера Пламен Орешарски пред Софийската художествена галерия на 8 октомври се разследва от СДВР. По случая е...

„Довечера е големият мач България – Чехия, в който цялата страна ще стиска палци на националния отбор да продължи напред към баражите за Мондиал 2014. Днес е и 124 -ият ден от протестите #ДАНСwithme, в който България казва, че не желаем проваленото корумпирано управление на държавата. 

Да използваме публичността на големия мач, за да поискаме отново оставката на Орешарски – така както го направихме в Италия и Малта, така както го направихме на концерта на великия Роджър Уотърс, така както го правим всеки ден на площада и в интернет!

Нека в 14-ата минута (на 14 юни започнаха протестите, предизвикани от абсурдното назначение на Делян Пеевски за шеф на ДАНС) на първото и второто полувреме всички да викаме мощно „Оставка”, след което и „Кой предложи Пеевски?”. В 14-ата и 59-ата минута изразяваме гражданската си позиция! 

И за да се избегнат всякакви злонамерени и некомпетентни тълкувания, заявяваме тук, че скандирането „Оставка” е насочено към правителството и парламента, а не към Любо Пенев, когото обичаме и подкрепяме! Който не е на стадиона, може да изрази солидарност към каузата с поставянето на плакат „#ОСТАВКА“ на прозореца си!“.

Петата колона подпря пропагандно Пеевски

В дискусия в студиото на Нова телевизия тази сутрин ( 10 октомври 2013 г.) относно т.н. сатанизиране на депутата Делян Пеевски се видя ...

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com