Продават дрога в пакетчета за чай

23273
Продават дрога в пакетчета за чай
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Нова дрога, маскирана като чай, се продава в Разград, алармираха от полицията. Упойващите вещества се продавали край училищата в града и там, където се събират много тийнейджъри, предаде Стандарт нюз.

Жертва на опасните вещества вече стана ученик от спортното училище в Разград. Миналата седмица 14-годишният тийнейджър бе намерен да лежи безпомощен пред средношколското общежитие, където живеел. Разследването показало, че момчето е опитвало от опасния чай. В местния полицейски участък вече са регистрирани 10 други случая на опасно опияняване от модните чайове, съобщават от ОД на МВР в града.

Светът се побърка от опиати

Психическите заболявания и злоупотребата с различни вещества са най-популярните недъзи в съвременното общество. Малко неочаквано, нали?...

Дизайнерската дрога завладява нови територии сред тийнейджърите. Тя се предлага под формата на безобидни стоки като соли за баня, билков тамян, ободряващ чай. Рисковете от употребата на модерните наркотици обаче са сходни с тези, които наблюдаваме при класическата дрога - загуба на контрол, халюцинации, объркване, нервност, предупреждават от полицията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...