Променят маршрути на автобуси заради ремонт на бул. „България” в София

3085
Променят маршрути на автобуси заради ремонт на бул. „България” в София
Снимка: Actualno.com / Община Стамболийски

От днес (30.06.19 г.) започва ремонт на пътните платна на булевард “България“ в София, който ще се извършва поетапно. При първия етап, който ще продължи до 04.07.19 г., се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на булевард „България“, в участъка от булевард „Витоша“ до булевард „Пенчо Славейков“, съобщи БГНЕС.

При втория етап - от 05.07.19 г. до 19.07.19 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на булевард „България“, в участъка от булевард „Академик Иван Ев. Гешов“ до булевард „Черни връх“ като движението се извършва двупосочно в северното пътно платно на булеварда в същия участък.

Автобусните спирки в Бургас ще имат нови наематели

Търг с тайно наддаване ще проведе община Бургас за даване под наем на автобусните спирки в града. В него могат да участват фирми, които...

От 30.06.19 г. до 04.07.19 г. частично се променят и маршрутите на градските автобусни линии №76, №204, №304 и №604, само в посока пл. „Орлов мост“, както следва: от булевард „България“ след Професионалната гимназия по „Текстил и моден дизайн“ наляво по булевард „Витоша“, надясно по булевард „Пенчо Славейков“, по булевард „България“ и по маршрута си. За автобусите със горепосочените номера се разкрива временна спирка на булевард „Пенчо Славейков“ след булевард „Витоша“ в посока пл. „Орлов мост“.

От 04:30 ч. на 05.07.19 г. до 24:00 часа на 19.07.19 г. частично се променя маршрутът на автобусна линия №76, само в посока ж.к. „Гоце Делчев“, както следва: от булевард „България“, по булевард „Пенчо Славейков“, по булевард „Витоша“, надясно по улица „Бяла черква“, по булевард „Петко Ю. Тодоров“, като автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни и трамвайни спирки в променения участък от маршрута.

Частично се променят маршрутите на същите автобусни линии и в посока НДК, както следва: от кръстовище булевард „България“ – булевард „Академик Иван Ев. Гешов“ – булевард „Петко Ю. Тодоров“ - по северното пътно платно на булевард „България“ до кръстовище булевард „България“ – улица „Професор Фр. Нансен“ – булевард „Черни връх“ и по маршрута си. Разкрива се временна спирка на булевард „България“ преди булевард „Петко Ю. Тодоров“ в посока НДК за автобусни линии №204 и №304.

Закриват се спирки с код 0268 „Бул. Акад. Ив. Гешов“ на булевард „България“ в посока НДК за автобусни линии №76, №204, №304 и №604 и с код 1736 ПГ „Текстил и моден дизайн“ на булевард „България“ в посока НДК за автобусни линии №76, №204 и №604.

Слагат системи за охлаждане на спирките на градския транспорт в София

Специални системи за оросяване ще бъдат поставени на спирките и обществените места в столицата. Те ще разпръскват вода в случая на висо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 20 април 2024 г. (събота)

Най-важните новини за деня: 19 април 2024 г.

Никола Стоянов за руската историография: Кражбата на история и култура е най-страшната кражба

ДАНС не пусна ливанец в България

Клиентите на Kaufland набират средства за DMS кампании за лечение

Още поне 5 години ще ползваме "Български пощи"

МВР: Бившият шеф на ГДБОП е имал контакт с Нотариуса, но не е проверяван

Времето утре - 20 април 2024 г.

Лобита, предизборни пари и украински помощи: Кой поиска смяната на министър Кирил Вътев?

МВР готви покупка на 980 автомобила и 440 мотора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com