Ремонтират част от Летище София

10820
Ремонтират част от Летище София
Снимка: БГНЕС

Сектор "Заминаващи" на Терминал 1 на Летище София ще бъде ремонтиран в периода 8 август - 22 септември 2014 г. Ще бъде извършена подмяна на съществуващата настилка в салон „Заминаване" - обществена зона. Ремонтните дейности ще бъдат извършени на три етапа, без да бъде нарушавана оперативната функция на пътническия терминал на столичното летище, съобщават от летището.

Поетапното затваряне на зони в салон „Заминаване" - обществена зона на Терминал 1, и съпровождащите го промени в технологията на обслужване няма да възпрепятстват достъпа до гишетата и търговските обекти, разположени на неговата територия.

Грубият строеж на метростанцията при Летище София е готов

На 1 август /петък/ започва разширението на втората линия на метрото от станция "Джеймс Баучер" до метростанция "Витоша" на ул. "Сребър...

За част от периода на ремонтните дейности ще бъде извършено временно преместване на гише „Летищна и полетна информация". Новото местоположение ще бъде в западната част на салон „Заминаване" - обществена зона, в непосредствена близост до магазина за продажба на вестници и списания.

За времетраенето на ремонтните дейности ще бъде обособен коридор, осигуряващ достъп до гишетата за продажба на самолетни билети.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество