"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата

7019
"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата
Снимка: Thinkstock

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в части на столицата, съобщават от дружеството.Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "ДимитърГущанов", кв. "Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. в района на ул. "Мара Бунева", ул. "254", ул. "Димитър Гущанов", ул. "Иван Попов", ул. "Димитър Гущанов" от ул. "Царево" до ул. 254; ул. "Железопътна" от ул. "Русалка" до ул. "Димитър Гущанов" - между ул. "Димитър Гущанов", ул. "Железопътна", ул. 252, ул. 228.Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бл. 477, ж.к. "Младост" 4 се налага спиране на водоподаванетоот 9.30 до 20.00 ч. в района на бл. 477 и бл. 477А.Заради подмяна на спирателни кранове на ул. "Маргарита", кв. "Кумарица" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на ул. "Светлина", ул. "Дъбиците", ул. "Леярска", ул. "Стадион".Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "8 март", ж.к. "Надежда" 2 се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 ч. в района на ул. "Дравски бой", ул. "Добри Чинтулов", ул. "8 март", ул. "Митрополит Академик Велешки".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0700 12121.

Кои части от София остават без вода днес

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството На 23 юни 2014 г. (понеделни...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com