Стара Загора и Бургас най-добри за живеене, Трявна - най-красив град

26672
Стара Загора и Бургас най-добри за живеене, Трявна - най-красив град

Президентът Росен Плевнелиев връчи наградите за "Най-добър град за живеене в България за 2012 г.", предаде “Фокус”.

Стара Загора е най-добрият град за живеене, сочат резултатите от класацията на гражданската квота от гласуване в националното проучване на Дарик радио и в. „24 часа”. Президентът Росен Плевнелиев връчи традиционния приз „Най-добър град за живеене в България за 2012 г.” на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, който взе наградата.

Бедствено положение в Габровска област, Централна България се възстановява след бурята

Бедствено е положението в община Трявна, съобщи кметът Драгомир Николов. Той уточни, че бедственото положение е обявено снощи в 23.00 ч...

Според класацията на Дарик нюз - най-добър град е Бургас. Кметът на Бургас Димитър Николов взе наградата. Изследването се провежда за шеста поредна година и оценява големите български градове по статистически данни за всеки град и лична оценка на журналистите на двете медии.

Заключителната церемония, на която бе обявена класацията на най-добрите български градове, се проведе в Националния археологически музей.

Трявна получи mcu приза за най-красив град в България. Кметът Драгомир Николов не присъства на церемонията по връчване на наградите за „Най-добър град за живеене в България за 2012 г." заради обстановката след бедствието в общината. В класацията също така за арт-град е обявен Пловдив. Наградата бе връчена от министъра на културата Владимир Пенев.

На Кочериново бе присъдена наградата за най-малък зелен град на България, а Ловеч бе обявен за зелен град. Наградите бяха връчени на кметовете.

Парламентът окончателно погреба Бургас - Александруполис

В НС депутатите от мнозинството сложиха край на участието на България в проекта Бургас-Александруполис като денонсираха на второ глас...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com