X
 
 

Съпругата на Томислав Дончев с расистки коментар във Facebook

10704 12
Съпругата на Томислав Дончев с расистки коментар във Facebook
Снимка: Facebook
Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев - Светлана Дончева предизвика вълна от негативни коментари и упреци към себе си заради своя публикация в профила си в социалната мрежа Facebook.

Тя бе обвинена в расизъм заради написаното от нея, че "морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата!"

Томислав Дончев: Има интерес от четвърта компания за АЕЦ "Белене"

Не е възможен отговор дали ще строим АЕЦ "Белене", това може да се каже след процедура, която да покаже дали има инвеститор. Аз съм опт...

Оказва се, че публикацията е била докладвана и по-късно свалена от Facebook, а това предизвика още една от страна на г-жа Дончева, гласяща:

"Да блокирате публикацията ми бе лесен ход, действие на слаби и страхливи хора. Не ме е страх от вас. Няма да ме накарате да мисля различно, да се изразявам свободно и да споделям това, което мисля. Нахъсвайте се помежду си колкото искате. Изпращайте ми анонимните си гнусни извратени пожелания. Не ме трогвате. Само ме карате да си мисля, че вярата в интеграцията е илюзия, с която съм живяла дълги години."

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Браво, Светле!!!!!!!!
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Tова НЕ Е расизъм. Тове е истина.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  АБСОЛЮТНО ПРАВА!! ДАЖЕ МАЛКО ИСКА,НАВРЕМЕТО ОНЗИ С МУСТАЧКИТЕ ИСКАШЕ ЦЯЛАТА МУ ДЪРЖАВА ДА Е ЧИСТА И ЕДНОРОДНА.. НО НЕ БИ.....!
 • Ще ме скъсат от смех ГЕРПедераските цигани! 6 Ще ме скъсат от смех ГЕРПедераските цигани! преди 1 година Профил на трол?
  T. Дончеф е бетер мангал, крадне за цел катун! Ама има от кого да се учи - от крадливата банкянска тиква, разбира се! Жена му е недоволна че напоследък крадне по-малко и нема кинти за вила на Ривиерата!
 • месара 5 месара преди 1 година Профил на трол?
  та кое точно е скандалното и расисткото в написаното от госпожа Дончева?! до кога ше търпим своеволията на циганите, до кога престъпленията им ше остават безнаказани, кога закона ше се прилага адекватно за тях? кога ше почнат да работят, да си плащат данъци и такси, 90% от тях са престъпници, а 99% не плащат данъци,! та кое е расисткото?!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Хубаво бийте ги и после какво, да не би да им намерите работа и законни домове?
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Работа за циганите има колкото искаш и ако работят, нищо не пречи да си имат и собствен дом. Но повечето от тях предпочитат да направят на жените си 5-6 чавета и да си живеят от детските пари. Ако държавата престане да дава пари, а само детски храни и дрешки, циганките първи ще напъдят мъжете си да се хванат на работа.
  : 1 !
 • Така е 3 Така е преди 1 година Профил на трол?
  Че кое не е вярно?
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  С кое не е права? Айде стига толкова интеграция! Малко да поработят най-накрая... Където минат, трева не никне!!! Освен да рушат друго нищо не умеят.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  И ТЯ СЪЩАТА ТИКВА КАТО НЕГО. БОКЛУЦИ.
 • българин 1.1 българин преди 1 година Профил на трол?
  Не, не е, тиква е друг червен боклук, а жената е права и много ви боли от истината, особено ако не се връзва с лъжите и манипулациите на червената мафия, каква вина има, че мъжът й е от отбора на продажните тиквени помияри, съдба ...
  : 8 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Абе 1.1, точно ти си помияр! Направи 1 хилядна от работата на ББ или Дончев, че тогава си отваряй ченето да ги плюеш. Иначе Сватлана е права в мнението си за циганите.
  : 6 !
Нагоре