Teka спечели първа награда в две категории на потребителската класация „Любимите марки” 2022!

671
Teka спечели първа награда в две категории на потребителската класация „Любимите марки” 2022!
Снимка: Teka

Компанията е любима марка на потребителите в категориите Бяла и черна техника и Интериор и обзавеждане.

Над 62 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове в единствената по рода си потребителска класация у нас. Награждаването на финалистите в съревнованието „Любимите марки” и „Бранд мениджър на годината” се проведе на 28 юни 2023 г. в хотел „Астория“, София.

За първа година Teka е големият победител в категориите „Бяла и черна техника“ и „Интериор и обзавеждане“. Генералният мениджър на „Тека България“, г-жа Алена Георгиева, получи плакетите заедно с маркетинг мениджъра на компанията, г-жа Виктория Митова, като двете благодариха на организаторите и споделиха: „Отличията на публиката са огромно признание и отговорност да продължим да се развиваме и да даваме най-доброто от себе си, за да посрещнем нарастващите очаквания на нашите клиенти и партньори“.

На 28 и 29 октомври 2023 г. в НДК ще се проведе първият Брандиг фестивал, в рамките на който организаторите ще проведат поредното издание на брандинг конференция Brand Talks, изложение и work shop-ове на различни теми, свързани с брандинга, маркетинга, рекламата и комуникациите. По време на Брандинг фестивала ще бъдат раздадени и сертификатите за Бранд мениджър на ТОП 3 „Любимите марки” 2023.

Класацията се провежда за 14-та поредна година. За разлика от други класации, „Любимите марки” не разчита на жури при номинациите – те са основани не на експертно мнние, а единствено на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. Победителят се определя само от броя на подадените гласове на крайните потребители.

Благодарим за доверието!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com