Усукан и евакуиран блок в София

22537
Усукан и евакуиран блок в София

В столичния кв. „Надежда” – 4 - между ул. „Бородински бoй” и ул. „Бели Дунав” има усукан 16-етажен блок. Екипите на пожарната и полицията са на място.

Блок 460 А пък е с напукани панели, хората от блока са евакуирани. Районът е отцепен.

Перничани се изнасят към планината

Жителите на град Перник се изтеглят в посока по-високите планински население места включително към селата Рударци и Кладница. На главн...

"При всички сигнали се реагира с изпращане на екипи, за да се направи оглед. Няма паника сред жителите на София и няма основание за такава. Нека, когато хората излизат от къщите си, да проверяват за изключени електроуреди”, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Няма данни за сериозни щети след земетресенията в София.

След първия трус бе свикан Оперативният щаб. Кметът каза още, че има получени сигнали за напукани мазилки и паднали комини, както и за един спукан водопровод.

„Имаме връзка с Гражданска защита. Комисии ще направят оглед днес, за да опишат щетите. Нямаме информация за проблеми с язовирите на територията на общината, както и с електропреносната мрежа”, допълни Фандъкова.

В 05:13 ч.: 3,8-4,6 по Рихтер

Нов трус със сила около 3,5-4 по скалата на Рихтер бе регистрирано около 5:13 часа на територията на България, съобщиха от Национални...

Към 06.00 часа в "Пирогов" са постъпили, пострадали от травми, 19 човека, съобщи Стоян Узунов от пресцентъра на "Пирогов". Те са предимно с луксации на раменни стави и много порезни рани. Във вътрешен кабинет са постъпили 17 човека, в неврохирургия - 12 човека. Всички екипа са на мястото си, вече се извършват и операции.

Редактор: Иво Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com