Великденските празници се превръщат в седмица на любимите семейни филми с А1 Видеотека и намаления до 50%

2002
Великденските празници се превръщат в седмица на любимите семейни филми с А1 Видеотека и намаления до 50%
Снимка: А1

Интерактивната телевизионна платформа на А1 - Xplore TV, ще предложи хитови семейни филми и анимации с намаление между 40% и 50%. Заглавията са подходящи за цялото семейство и могат да бъдат наети директно от А1 Видеотека за период от 48 часа, през който потребителите могат ги гледат колкото пъти искат. Филмовият Великден ще се проведе между 28 април и 5 май, а сред намалените заглавия се нареждат „Спайдърмен: Завръщане у дома“, „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, „Как да си дресираш дракон“ – първа и втора част, „Миньоните“ и „Аз, проклетникът“ 1 и 2 и други.  

Наемането на филми става директно през платформата, като потребителите трябва само да изберат заглавието, с което искат да се забавляват и своя PIN код. Сумата, която след намалението варира между 2,49 и 2,99 лева, се добавя към месечната фактура на абоната. По този начин клиентите на Xplore TV могат да организират сами своето семейно кино на доста по-достъпна цена, в уюта и сигурността на собствения си дом, и с богат избор от филми, с които да се забавляват.  

Безплатни абонаменти за Xplore TV, електрически мотоциклети и летни почивки подаряват А1 и Маstercard

Всички потребители на A1 Wallet, които използват своята физическа или виртуална карта A1 Wallet Mastercard, ще могат да участват за спе...

Великденският семеен филмов маратон, който А1 предлага на потребителите на Xplore TV, включва топ филмови продукции като „Спайдърмен: Завръщане у дома“ и „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“. За почитателите на скандинавската поп група от 1970-те на 20-ти век и романтичните комедии подходящ избор е мюзикълът, вдъхновен от песните на АBBA, „Mamma Mia!“ В звездния актьорски състав са неподражаемите Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Колин Фърт и Джули Уолтърс.

Малки и големи зрители на Xplore TV могат да се забавляват и с анимациите „Спондж Боб: Гъба на сухо“, както и с приключенията на любимите на няколко поколения костенурки-нинджа с „Костенурките Нинджа: На светло“. Сред филмите, които през празничната седмица ще бъдат на промоционални цени в А1 Видеотека, са също и „Как да си дресираш дракон“ – първа и втора част, „Миньоните“ и „Аз, проклетникът“ 1 и 2. Привлекателно предложение за празничните дни със семейството у дома е и пълнометражният филм „Смърфовете“, в който номинираната 4 пъти за „Златен глобус“ София Вергара се превъплъщава в ролята на Одил Анджелу.

Номинирани за Оскар хитови заглавия ще могат да гледат абонатите на Xplore TV в специална селекция в А1 Видеотека

Вълнуващите дни в навечерието на 93-те награди на Академията за филмови изкуства и науки на САЩ, по-известни като Оскарите, ще донесат ...

В А1 Видеотека абонатите на А1 Xplore TV разполагат с богато разнообразие от над 20 000 заглавия на първокачествени филми и сериали. Зрителите могат да намерят подходящи за различни възрасти и жанрови предпочитания филми, които да гледат в уюта на собствения си дом. За тяхно улеснение с времето платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки. Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод и субтитри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com