Време е за голямото есенно разчистване с eMAG

2703
Време е за голямото есенно разчистване с eMAG
Снимка: ЕМАГ

Да се погрижим за околната среда, да се освободим от стари уреди и да получим ваучери за купуването на нови – мисията е възможна с кампанията „Освободи място за новото с eMAG”. До края на месец септември можем да се включим в нея, като върнем стар електроуред в шоурума на платформата за онлайн търговия в столичния „Сердика център”, ниво 0. Всички участници ще получат ваучери за купуване на нови уреди от същата категория и вид на стойност до 50 лв., а събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване.

Инициативата е част от усилията на eMAG за подпомагане опазването на околната среда и в нея могат да се връщат стари продукти от повече от една категории, като не е задължително те да са били закупени от онлайн ритейлъра. Участниците в „Освободи място за новото” могат да върнат телевизори (срещу ваучер на стойност 50 лв.), лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 15 лв.) или електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 10 лв.). Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

След като оставят старите си електроуреди в шоурума на eMAG в София, участниците в кампанията могат да използват своите ваучери веднага на място или да ги получат на имейл адреса си. Ваучерите са с период на валидност 15 календарни дни, считано от деня на получаването им, като ще се изпращат на електронните адреси веднъж в седмицата (всеки понеделник) за всички натрупани връщания за предходните 6 дни.

Ваучерите може да се използват само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, и ще важат за покупка на уред от същата категория и вид, като уреда, който е бил върнат. Те могат да се комбинират с други отстъпки и промоции на онлайн търговеца.

С пълните правила на кампанията „Освободи място за новото с eMAG” може да се запознаете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com