За огромен джакпот от 8 200 000 лева играят в Национална лотария тази сряда

1617
За огромен джакпот от 8 200 000 лева играят в Национална лотария тази сряда

С 8 200 000 лева джакпот от Национална лотария може да забогатее някой късметлия тази сряда (22 юни). Хиляди участници предизвикаха късмета си, пуснаха своите фишове за играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ и се включиха в тегленето за най-голямата печалба, която може да бъде спечелена у нас в момента.

Огромният джакпот нарасна с още 200 000 лева, след като никой не успя да уцели печелившата комбинация числа и страна на монета миналата седмица. Трима късметлии обаче бяха съвсем близо до рекордния джакпот, като познаха пет от изтеглените шест печеливши числа. Двама от тях улучиха и изтеглената страна на монета.

Трима късметлии бяха „на крачка“ от рекордния джакпот в Национална лотария

Рекордният джакпот в Лото играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” на Национална лотария оцеля и нарасна до невероятните 8 200 000 лева за...

До следващото теглене за джакпота, който може изцяло да промени ежедневието на някой лото играч, остава съвсем малко време. Дали някой щастливец ще грабне невероятните 8 200 000 лева ще разберем тази сряда от 19:45 ч. по Нова телевизия, когато е и историческото теглене на играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ”.

Рекордният джакпот на Национална лотария се трупа от 17 декември миналата година, като стартира от 3 000 000 лева. Досега 69 участници са били на крачка от спечелването му в 26-те тегления на играта.

„ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария може да играете онлайн на сайта play.7777.bg, в търговска верига Lafka, в избрани бензиностанции на Петрол и Shell, избрани каси на EasyPay и FastPay, избрани магазини internity и inmedio, както и в Лото пунктовете на Национална лотария.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com