Част от ж.к. "Яворов" остава без вода

437
Част от ж.к. "Яворов" остава без вода
Снимка: Thinkstock

На 29 януари 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Нишава" жк. "Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Кестенова гора" от ул. "Хайдушка гора" до ул. "Нишава"; ул. "Нишава" от ул. "Твърдишки проход" до ул. "Кестенова гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Нишава" ъгъла с ул. "Кестенова гора".

И София-град излиза в грипна ваканция от 28 януари

От понеделник, 28 януари, и в София-град ще бъде обявена грипна ваканция за учениците, съобщиха от Столичната районна здравна инспекция...

На 29 януари 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. "Захари Круша" кв. "Крива река", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Захари Круша" от ул. "Добрила" до ул. "Яков Крайков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Захари Круша" при бл. 15Б.

На 29 януари 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на полимерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. "Хан Омуртаг" жк. "Яворов", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Хан Омуртаг" от ул. "Бойчо войвода" до бул. "Михай Еминеску".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Хан Омуртаг" №80.

Ремонт спира водата в кв. "Изгрев"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Изгрев“ на 18 януари 2019 г. (петък). Във връзка с из...

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Ново метро от станция "Люлин" до околовръстния път на София. Колко ще струва?

Васил Терзиев: Призовавам всички да събират разделно

Борис Бонев: Заварваме една община, която 20 години е управлявана като бащиния от ГЕРБ

Столична община търси кой да изгаря отпадъците ѝ на половин цена

Започва строителството на нов паркинг на летище София

Борис Бонев: Гаражи под НДК с 400 паркоместа стоят неизползваеми

Демонтажът продължава: Премахват опасни плочи от МОЧА

Заради липса на канализация в столичен квартал: Протест предизвика задръстване

ГЕРБ-София искат повече полиция около храм "Света Неделя"

Община Самоков предвижда мащабна програма за ремонт на ВиК и пътна инфраструктура

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София