Част от кв. Овча купел остава без вода за 12 часа

615
Част от кв. Овча купел остава без вода за 12 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи, на адрес бл. 501, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 501 и бл. 502

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Бартел“,ъгъла с ул. „Пролетен ден“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи, на адрес бл.145, жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Преображенско въстание“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“, бл.326 и бл.145В /висока зона/

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Александър“ и ул. „Преображенско въстание“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи, на адрес ул. „Алеко Константинов“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „ Алеко Константинов“, ул. „Султан тепе“ , ул. „ Проф. Джовани Горини“ и ул. „Оборище“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Султан тепе“ ъгъла с ул. „Алеко Константинов“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Христо Ботев“, с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Ботев“, ул. „Вела Пеева“, ул. „Божур“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ кръстовището с ул. „Вела Пеева“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Христо Ботев“, кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Ботев“, ул. „Пенчо Славейков“, ул. „Тополите“, ул. „Спортист“ и района между ул. „Къпина“, ул. „Околчица“, ул. „Черешите“ и ул. „Герой“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Спортист“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Димитър Хаджикоцев“ № 58, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Милевска планина“ до ул. „Борис Пожаров“ и ул. „Борис Пожаров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Пожаров“ № 1.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на бл.18, жк. „Суха река“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 18, бл. 19

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Река Велека“ и ул. „Тодорини кукли“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Козлодуй“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Козлодуй“ от ул. „Шумен“ до ул. „Каменно цвете“, ул. „Сливен“ от ул. „Охрид“ до ул. „Сливен“ №9 , ул. „Габър“ от ул. „Шумен“ до ул. „Охрид“.

Софиянци на протест срещу плановете за поскъпване на водата

Граждани на София протестираха срещу очакваното поскъпване на водата. Те внесоха петиция с несъгласието си във френското посолство, Ст...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Сливен“ и ъгъла с ул. „Габър“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Троянски път“ № 7, с.Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Чукура“, ул. „Троянски път“, ул. „Перуника“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Перуника“ и ъгъла с ул. „Троянски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Контрера поиска засилена и ежедневна полицейска охрана в центъра на София

Васил Терзиев: Ролята на успешните хора е не да се отдръпнат, когато постигнат успех, за да му се радват (СНИМКИ)

Георги Георгиев: Столичната община се превръща в банкомат на ПП и на техните роднини

Откриха обновения Дом за стари хора в Ковачевци

Метрото в ж.к. "Люлин" с две нови станции

Незначителни разминавания: Съдът с допълнителна експертиза по делото за кметските избори в София

Работна среща по въпросите за сигурността се проведе в община Костинброд

Отново заговориха за синя зона в неделя

Вечното дерби може да спре движението в центъра на София в събота

Бус лента и велоалея: Какво предвижда проектът на бул. „Патриарх Евтимий"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София