X
 
 

Райони в София остават без вода

556 0
photo of Райони в София остават без вода
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 11 януари 2018 г. (четвъртък), съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Академик Дмитрий Лихачов“, кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 24, ул. 20, ул. „Рила“, ул. 14, ул. 11, ул. „Академик Дмитрий Лихачов“ и ул. 4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люляк“ с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Люляк“ от ул. „Падинето“ до ул. „Батийница“;

- ул. „Батийница“ от ул. „Люляк“ до ул. „Йованец“;

- ул. „Латинка“, ул. „Явор“, ул. „Еделвайс“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Явор“ ъгъла с ул. „Люляк“.

Не са установени отклонения в качеството на питейната вода в Пазарджишко

Не са установени отклонения в качеството на питейната вода в Пазарджишко. Това е установила проверка на РЗИ – Пазарджик за качест...

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Голо бърдо“ , жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Голо бърдо“ от ул. „Капитан Тодор Ночев“ до бул. „Черни връх“;

- ул. „Любата“ №14, бул. „Черни връх“ №34.

Без вода в част от центъра на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от центъра на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на друже...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Тодор Ночев“ ъгъла с ул. „Голо бърдо“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод до бл. 2, жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Попчево“ от ул. „Мировци“ до ул. „Иван Карасулски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Попчево“ ъгъла с ул. „Мачуково“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Захари Стоянов“ , гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Захари Стоянов“.

Манолова действа с прокуратурата, за да осъди КЕВР за водата

Решението на КЕВР за повишаване на цената на водата е незаконно. Имам среща с прокуратурата, за да представя своя анализ, в координация...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Стоянов“ №22.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Руменов“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Борис Руменов“ от ул. „Черни връх“ до ул. „Сашо Николов - Сладура“ и ул. „Хага“ №4 и №6.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Руменов“ №3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

0 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Последно в Актуално