Ремонтът на Цариградско върви по график

5355
Ремонтът на Цариградско върви по график
Снимка: БГНЕС

"Ремонтът на "Цариградско шосе" върви по график. Екипите работят на удължен работен ден и се надяваме преди началото на учебната година обектът да е изцяло готов". Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова, след като провери работата на изпълнителите от фирма "Трейс". На 10 юни приключва реставрацията на южното платно на булеварда от моста на Искър до Околовръстното шосе. Реконструкцията на втората отсечка в северното платно от надлеза над бул. "Ал. Малинов" до надлеза над бул. "Копенхаген", започна на 7 май и се очаква да бъде финализирана в началото на юни. Веднага след това ремонтът се измества в южното платно, предаде Стандарт нюз.

"Трейс" изпълнява стотици обекти, но този е изключително невралгичен, защото това е една от най-големите артерии на София. Трудностите идват от това, че се работи, без да се спира движението, но както се уверихме, ремонтът върви без закъснение по всички отсечки", коментира председателят на СД на "Трейс Груп Холд" АД проф. Николай Михайлов.

Павлова предупреди: Чакайте много ремонти по пътищата това лято и трудно движение

Очертава се горещо лято, с много ремонти по цялата пътна мрежа. Това обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Ли...

На 1 юни започва работата и от надлеза на бул. "Михай Еминеску" до надлеза над бул. "Г. М. Димитров", включително локално платно южно от булеварда в участъка от надлеза над бул. "Г. М. Димитров" до бул. "Ал. Малинов".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София