X
 
 

В част от ж.к. "Лозенец" спират водоподаването

282 0
В част от ж.к. "Лозенец" спират водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 4 януари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Димитър Търкаланов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Търкаланов“.

В Столична библиотека отбелязват 210 години от рождението на Луи Брайл

На 4 януари 2019 г. от 14:00 ч. в Мраморното фоайе на Столична библиотека тържествено ще бъде отбелязана 210-та годишнина от рождение...

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители