В кв. "Военна рампа" се налага спиране на водоподаването

2042
В кв. "Военна рампа" се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 18 юни. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Сергей Румянцев“ в кв. „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сергей Румянцев“ от ул. „Свободна“ до бул. „Илиянско шосе“; бул. „Илиянско шосе“ от ул. „Сергей Румянцев“ до ж.п. прелеза преди кв. „Илиянци". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илиянско шосе“ ъгъла с ул.“Сергей Румянцев“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Счупиха с близо час рекорда на 200 км двойна обиколка на Витоша

С невероятен рекорд завърши поредното издание на Обиколката на Витоша, която отново е част от инициатива „София – европейск...

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Цар Симеон“ в центъра на града се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Цар Симеон“ от ул. „Г. С. Раковски“ до ул. „Сердика“; ул. „Сердика“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ №43.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“ във вилна зона „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хотнишки водопад“, ул. „Душанци“, ул. „Йовковци“, ул. „Плитвишки езера“ и ул. „Черна река“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хотнишки водопад“ ъгъла с ул. „Душанци“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Гургулят“ в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гургулят“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Теменуга“ ъгъла с ул. „Гургулят“.

Всичко хубаво в София е във Фандъкова

Метростанцията ви е далеч, нямате удобна връзка, улицата е с кратери, трамваят ще се разпадне, подлезът е нещо средно между тоалетна и ...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мими Балканска“ в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 512. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 512 №23.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Община Самоков получи финансиране на проект за подмяна на водопроводната мрежа

Започна изкърпването на улиците в Самоков

С гласовете на ГЕРБ-СДС: Приеха бюджета на София

След взаимни обвинения: Спират сделките с имоти в "Южния парк" в София

Терзиев обеща по-високи заплати на медицинските сестри в училищата и градините

Васил Терзиев към протестиращите синдикати: Разбираме ви

Огледаха състоянието на въжения атракцион в Самоков

Няма да се режат парите за здраве в София: ГЕРБ-СДС го считат за победа над кмета Терзиев

Химера88 вече и в София: Украсете вашия сватбен ден със спомени

Пет нови кръстовища с кръгово движение в Студентски град обеща районният кмет Петко Горанов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София