В търсене на най-добрите места за плаж в София

6317
В търсене на най-добрите места за плаж в София
Снимка: Pulse Fitness&Spa

Потърсихме най-добрите места за плаж в София... Потърсихме най-добрите решения за горещите летни дни... И признаваме, че лайфстайл веригата „Pulse Fitness&Spa” ни впечатли със загрижеността си и през горещите летни дни за своите клубни членове при това напълно безплатно. Специално за лятото веригата фитнес и спа центрове е създала прохладни точки на открито „Pulse Beachеs”.

Най-добрата алтернатива за плаж в София

Лято е! И ако нямаш възможността в този момент да си на море, ти предлагаме най-добрите според нас алтернативи за плаж в София! Всъщност представяме ти точно три алтернативни места, на които можеш лесно и приятно да събираш бронзов тен в столицата:

Външен басейн Pulse Beach West Park

Със своите 25 метра дължина, и 1.6 / 1.8 метра дълбочина външният басейн на „Pulse Fitness&Spa West Park” на бул. Д-р Петър Дертлиев 60 е идеално място, както за почивка в горещите летни дни, така и за съревнования по кроул.

За тези, които търсят уединение и тотален релакс, на разположение е плаж с десетки шезлонги, легла и пуфове, както и външен бар на басейна, от който можете да си поръчвате цеолдневно безалкохолни и алкохолни коктейли, снакове, био сандвичи и плодове.

Водни огледала в “Pulse Fitness&Spa Bulgaria” и “Pulse Fitness&Spa Platinum”

Любителите на красивия бронзов загар ще оценят модерните „водни огледала” в “Pulse Fitness&Spa Bulgaria” на бул. България 132 и „Pulse Fitness&Spa Platinum” на ул. Резбарска 47 с високите удобни шезлонги, лежащи като че ли върху самата вода.

Всъщност това са специално изградени външни шезлонги, поставени върху водни платформи, наподобяващи салове. Така нареченото „водно огледало“ отразява слънчевата светлина и по този начин предоставя по-равномерно оформен тен, а естествената разхлаждаща способност на водата превръща това изживяване в истински летен разкош.

Бъди Happy, дори и в най-горещите дни в София!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com