Бербатов вкара, Фулъм бие

13061

Димитър Бербатов започна прекрасно новата година с гол за своя „Фулъм“ при гостуването на „Уест Бромич“. Голът на Митко в 39-ата минута е първият във Висшата лига за календарната 2013 г. Бербатов огранизира прекрасна контра. С дълго подаване изведе Дежага в много добро положение в дясно на наказателното поле на противника, след което пробяга почти половината терен, за да получи топката и да отбележи за „Фулъм“.

В началото на второто полувреме Лукаку изравни резултата след спорно положение за засада. Такава не бе одсъдена и „Уест Бромич“ изравни, след което започна домакинският натиск. Няколко минути след гола си Лукаку нацели лявата напречна греда. В 54-ата минута същия стреля към вратата на „Фулъм“, вратарят Дейвид Стокдейл (титулярът Марк Шварцер не успя да се възстанови) отби, последва нов удар на Гера и греда, а при третия Стокдейл се намеси решаващо, за да предотврати второ попадение във вратата си.

Британската преса иронизира Бербатов

Начинът, по който Димитър Бербатов отпразнува гола си при домакинството на „Фулъм” срещу „Саутхямптън”, предизв...

До този момент, над 10-ина минути от началото на второто полувреме, „Фулъм“ не бе преминавал в полето на противника. Затова и домакините изпаднаха в сериозен шок, след като при първата си атака „Фулъм“ дръпна напред с 1:2 след гол на Каканиклич в 58-та минута, който бе изведен по чудесен начин от Брайън Руис.

„Уест Бромич“ имаше две чудесни положения за изравняване в края на мача, като в последната минута на даденото 3-минутно продължение голят бе на косъм, но така и не падна.

Бербатов направи много силен мач, като бе безспорния лидер на своя отбор. Митко бе сменен в 92-та минута, но това бе само ход за печелене на време. Барбатов дори бе поздравен от мениджъра на „Уест Бромич“ Стив Кларк, което само показа приноса на Митко за победата на „Фулъм“.

Автор: Пламен Георгиев

Фулъм поднесе на Ливърпул цели четири подаръка

Димитър Бербатов и „Фулъм” се превърнаха в истински Дядо Коледа за тима на „Ливърпул” и червените фенове, изпъл...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com