Чикаго Булс прояви героизъм и отстрани Бруклин Нетс

5148
Чикаго Булс прояви героизъм и отстрани Бруклин Нетс

Великденските чудеса действително озаряват нуждаещите се. Тази максима се потвърди и в решителния седми мач от първия кръг на плейофите между „Чикаго Булс” и „Бруклин Нетс”, в който осакатения състав на „биковете” успя да вземе успех като гост с 99:93 и да си осигури сблъсък с настоящия шампион на НБА „Маями Хийт”.

„Чикаго” отдавна играе без най-голямата си звезда Дерек Роуз, но сега трябваше да се лиши и от Кърк Хайнрих. В тяхно отсъствие лидерската палка поеха Йоаким Ноа и Марко Белинели, които вкараха по 24 точки за сладкия успех. Ноа добави и 14 борби плюс цели 6 чадъра. За домакините Дерон Уилямс вкара 24 точки, а Брук Лопес се отчете с 21 плюс 9 борби, Джералд Уолъс пък наниза 19 точки от пейката, 11 от които през третата четвърт.

Още четири отбора преодоляха ситото на първи кръг на плейофите в НБА

Нощта на елиминациите – в това се превърна за НБА изминалата нощ, след като цели четири отбора успяха да спечелят сериите си и да...

Всъщност „Чикаго” спечели мача още през първото полувреме, след като натрупа 17 точки преднина. И макар след почивката „мрежите” да се развихриха, това се оказа недостатъчно. Особено ключова се оказа ролята на Джими Бътлър, който пазеше Уилямс през второто полувреме и го спря, така че да не се стигне до обрат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com