Какво ли е казала Мария Шарапова на Григор Димитров преди мача му с Джокович?

14303

Веднага след епичната победа на Григор Димитров над световния номер едно Новак Джокович нашето момче сподели в интервюто след мача, че „приятелката му е казала преди срещата няколко думи, които няма да забрави никога.

Григор не сподели какви са тези думи, но все пак Actualno.com ще направи едно предположение, разбира се, в кръга на шегата.

Тенисът - емоцията, с която България тепърва ще живее

България е държава, в която не се живее лесно. И това ще го потвърди всеки, който е поживял тук. Но отвреме навреме, дори за страдаща д...

Преди време Мария Шарапова и Новак Джокович заснеха уникална реклама на ракетите Head. В нея двете тенис звезди преминаха през три предизвикателства, като последното беше най-важното. Там Шарапова трябваше да свали със сервис кутийка за тенис топки, която Джокович сложи на главата си. Алюзията беше направена заради реклама на Роджър Федерер, в която Маестрото със сервис, подобно на Вилхелм Тел от прословутата история с лъка и ябълката, сваляше кутийки за тенис топки от главата на сащисани оператори. В случая на Шарапова и Джокович обаче Маша уцели Ноле в една доста деликатна област, а после през смях каза: „New balls, please” (стандартна фраза на съдиите в тениса, тъй като тенис топките се сменят с нови след определено количество изиграни геймове в даден мач).

Така че предположението на Actualno.com е, че Мария е подсказала на Григор къде да се цели, за да „свали” Джокович. Нашето момче не стигна чак до „майсторството” на рускинята, но определено успя да уцели слабите места на Ноле.

С пожелание за хубав ден екипът на Actualno.com напомня на всички читатели, че Григор Димитров излиза днес, от 20:40 часа, срещу втората ракета на Швейцария Станислас Вавринка в мач от третия кръг на турнира в Мадрид. Според това колко дълги са били предните мачове, часът може да бъде променен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com