Михайлов: ЦСКА може да остане без лиценз за три години

6167
Михайлов: ЦСКА може да остане без лиценз за три години

ЦСКА може да загуби лиценза си за срок от една, две или три години. Това съобщи президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по време на пресконференция след дискусията по „Стратегия за развитие на българския футбол 2012-2016”.

Шефът на футболната централа уточни, че до края на месеца от Европейската футболна централа трябва да пристигнат представители за одит на ЦСКА, предаде КРОСС. Ако бъдат установени неизправности, лицензът на клуба може да бъде отнет веднага. В зависимост от нарушенията клубът може да остане без лиценз от една до три години.

„Знаете, че ЦСКА в момента е под мониторинг от страна на УЕФА. В подобно положение е и сръбският Цървена звезда. През септември от европейската централа ще дойдат за одит на ЦСКА и ако бъде установена неизправност, в който и да е момент лицензът може да бъде отнет веднага и в зависимост от нарушението за една, две или три години.

"Червените" са под наблюдение от УЕФА в период от три години. Надявам се всичко с тях да е наред, въпреки проблемите, които имат”, каза още шефът на футболния съюз.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com