X
 
 

Награди за Празника на армията раздадоха в Стара Загора

882 0
Награди за Празника на армията раздадоха в Стара Загора
Снимка: Община Стара Загора
139 души от от Втора механизирана бригада бяха отличени с обявяване на благодарност за постигнати високи резултати в работата. Заслужили военни от състава на бригадата бяха наградени с плакети и предметни награди. Награждаването се извърши на на тържествена церемония в навечерието на 6 май - Ден на храбростта и Празник на българската армия.

„Изключителната чест, с която българският народ е удостоил Българската армия е отговорност за нас. Безбройни са примерите на героизъм, който са проявили нашите предшественици, за да ни има  днес, за да я има България. В навечерието на този свещен празник да си пожелаем здраве за всички нас и просперитет за държавата“, каза в словото си бригаден генерал Костадин Кузмов, командир на Втора механизирана бригада.

Стара Загора се включва в Нощта на литературата

Стара Загора за пети път се включва в Нощта на литературата с девет „читателски гнезда“ на 15 май, вторник. Общественици, ж...

За церемонията съставът на военното подразделения беше уважено от Димитър Драчев, заместник областен управител, Иванка Сотирова, заместник-кмет на община Стара Загора, началникът на Първо управление „Полиция“ Николай Колев, представители на държавни институции. Водосвет за здраве края отслужи архимандрит Богослов със старозагорски свещеници.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители