Облекчени изисквания за развиване на масов спорт в наредба за спортната база в Казанлък

757
Облекчени изисквания за развиване на масов спорт в наредба за спортната база в Казанлък
Снимка: Община Ивайловград

Нова Наредба N 10 за условията и реда за използване на спортните обекти, собственост на община Казанлък, приеха общинските съветници в Града на розите днес. С нея се определят изискванията, на които трябва да отговарят кандидатите за ползване на общинската спортна база съгласно новия Закон за физическо възпитание и спорт.

Документът следва и по-социалните политики в третия мандат на кмета Галина Стоянова и обединява гледните точки на членовете на местния парламент за равнопоставеност и облекчени изисквания за развиване на масов спорт от клубовете на територията на общината. Обектите на спортната база в Казанлък е многофункционална. С наредбата се дава възможност тренировки в една и съща база да провеждат клубове по различни видове спорт по установен график. Според документа обектите могат да се използват както за нуждите на физическата активност, физическото възпитание, спорта, спортно-туристическата дейност и свързаните с тях обслужващи и спомагателни дейност, така и за културни и други нужди, и прояви с обществен характер, ако с това не се уврежда общата спортна дейност и не се нанасят вреди на спортните обекти.

Казанлък се побратимява с азербайджанския град Загатала (СНИМКИ)

Подписване на споразумение за побратимяване между Казанлък и Загатала, Азербайджан, с 27 гласа „за“ одобри на днешното си р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com