Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Александър Зверев: Кога и къде да гледаме 1/2-финала в Маями?

29 март 2024, 10:40 часа • 16548 прочитания

Водещият тенисист на България Григор Димитров излиза тази нощ срещу германеца Александър Зверев в сблъсък от 1/2-финалите на турнира от сериите Мастърс 1000 в Маями. Гришо ще опита да достигне до трети финал от началото на 2024 година.

Григор Димитров - Александър Зверев: ТВ и начален час

Григор поднесе голямата сензация в Маями, изхвърляйки водача в основната схема и световен номер 2 Карлос Алкарас. Нещо повече: българинът не остави никакви шансове на испанеца, побеждавайки го по категоричен начин в два сета.

Григор Димитров - Александър Зверев

В колко часа започва полуфиналът в Маями

Гришо обаче има лоши спомени от мачовете си срещу Зверев - една победа и цели седем загуби, като четири от тях дойдоха през 2023-а. Предстоящият мач в Маями обаче се очаква да бъде по-различен, тъй като Димитров е в отлична форма. Двубоят ще започне след полунощ в събота - не преди 1 часа българско време: Американската приказка на Григор Димитров продължава! Пречупи "кошмар" и е на финал (ВИДЕО)

Коя телевизия ще излъчи Димитров - Зверев

Двубоят между Григор и Зверев ще бъде излъчван и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава полуфинала в Маями, е Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Григор Димитров - Александър Зверев НА ЖИВО в Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес