Маша взе трето "Порше" от Щутгарт, обещава го на Григор

35643
Маша взе трето "Порше" от Щутгарт, обещава го на Григор
Снимка: Getty Images/Guliver

След като по-рано днес Григор Димитров вдигна третата си титла в кариерата от турнир от ATP, примерът му беше последван от приятелката му Мария Шарапова, която успя да направи страхотен обрат на финала в Щутгарт и да спечели третата титла от този престижен клей турнир при жените. Маша взе победата срещу Ана Иванович – 3:6, 6:4, 6:1.

Началото беше вихрено за Иванович, която поведе с 5:0 гейма, а сервисът на Мария го нямаше никакъв. Въпреки това още в тези минути си личеше, че Шарапова е далеч по-твърдата и с повече характер тенисистка  - тя върна и двата пробива пасив, но заради слабото представяне на начален удар инкасира нов пробив и сръбкинята взе сета. Нещо повече  - Иванович поведе с 3:1 във втората част и точно тогава Шарапова показа защо има Кариерен шлем . Маша превърна срещата в истинска битка, точка за точка и в крайна сметка Иванович рухна – рускинята взе 11 от следващите 13 гейма в срещата, печелейки титлата.

Мария Шарапова излиза срещу сръбкиня на финала в Щутгарт

Мария Шарапова вече може да се похвали със същия късмет като на гаджето си Григор Димитров, след като и тя стигна до финал на турнира П...

Голямата награда в Щутгарт е „Порше”, като за Мария то е трето. Този път става въпрос „Porsche 911 Targa 4S" с начална продажна цена от близо 115,000 евро, а при награждаването Шарапова каза, че може този автомобил да го подари на Григор Димитров. Шарапова се пошегува, защото в германските медии имаше спекулации преди година, че тя ще даде второто си "Порше" на Григор, но тя ги опроверга, като дори каза тогава, че още не си е взела луксозната кола.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com