Серина Уилямс: С годините ставам по-добра

11809
Серина Уилямс: С годините ставам по-добра
Снимка: Getty Images / Guliver

Една от най-успешните тенесистки в историята на спорта Серина Уилямс ще стартира участието си на "Ролан Гарос" със заслужено самочувствие, след като спечели титлата в Рим миналата седмица.

Макар и вече е на 32 години, при американската тенисистка липсват каквито и да са признаци на умора и изтощение, макар този сезон да не е толкова успешен за нея, както предишния.

Серина Уилямс се завръща на корта

Световната номер едно Серина Уилямс се завръща на корта в Мадрид след дълга почивка и е жадна за нови успехи. "Чувствам напрежение все...

"Аз съм като хубавото вино, ставам по-добра с годините - каза световната номер едно пред журналисти. - Сега се чувствам добре, но все още не съм на 100%. Разчитам на адреналина, който се покачва във всеки един мач".

"Надявам се да спечеля още титли от Големия шлем преди да се оттегля от спорта, но не искам да гледам толкова далеч в бъдещето. Има стотици тенисистки, които искат да направят същото" - продължава Серина.

Евентуална 18-та титла от мейджър турнир ще означава, че по-малката от сестрите Уилямс ще се изкачи до второто място в класацията за най-много трофея на сингъл от Големия шлем, като ще изравни постижението на Крис Евърт и Мартина Навратилова и ще остане само зад Щефи Граф, която има 22.

 

Серина Уилямс елиминира Шарапова

Серина Уилямс спечели за 14-ти пореден път срещу рускинята, като днес се наложи с 6-2 и 7-6(7). На трибуните бе и Григор Димитров, отн...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com