X
 
 

Бившият съпруг на Виктория изключи вероятността убийството ѝ да е поръчково

4115 3
Бившият съпруг на Виктория изключи вероятността убийството ѝ да е поръчково
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
"По всичко личи, че това е една нелепа, гадна случайност, не някаква професионална поръчка. Това ни дава малко спокойствие, доколкото може да има такова спокойствие". Това заяви бившият съпруг на убитата русенска журналистка Виктория Маринова - Свилен Максимов, който е собственик на русенската телевизия TVN. Припомняме, че Виктория също беше част от ръководството.

Хората работеха сериозно, подчерта Максимов, визирайки МВР и добави, че си личи, когато някой работи през пръсти. Той уточни и, че в един момент със сигурност е бил заподозрян - в самото начало на разследването, което определи за нормално и професионално.

Цял квартал знаел кой е убиецът на Виктория от 7 октомври

Целият ромски квартал е знаел кой е убиецът на Виктория Маринова от 7 октомври. Хората от квартала твърдят, че Северин не е от тяхната ...

Той обясни пред Нова телевизия мълчанието си след първите дни след убийството така: "Ако бях излязъл какво можех да кажа? И да говоря - върху какво? Нямаше нищо."

"Бих искал за всеки човек в беда да има такъв отзвук. Обичах Виктория, тя ми е много скъп човек, но мисля, че за всяко човешко същество трябва да има такъв отзвук", добави Максимов.

Бившият ѝ съпруг заяви, че последно говорил с Виктория сутринта в събота, 6 октомври. Следобед ми се обади майка ѝ, че Виктория не е дошла да вземе детето, беше много притеснена, опитах да я успокоя. Към 16:00 часа вече и аз се бях сериозно притеснил и се организирахме да търсим, разказа Максимов.

По думите на собственика на TVN, той и колегите му са се готвили да направят "гражданско претърсване", но от полицията помолили да не го правят, за да не попречат на следствен експеримент. Журналистите направили обаче преглед на видеокамери от най-различни обекти, предоставени им от собствениците на съответните имоти, за да извадят записи, които да помогнат. Един-два записа, които им се сторили подозрителни - например с бягащ човек в близост до мястото на убийството, са били изпратени на полицията.

В Германия е задържан мъж във връзка с убийството на Виктория Маринова

Вече има задържан за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова, а днес, 10 октомври, в 9:00 часа ще бъде проведен официале...

Припомняме, че късно снощи в Германия е задържан заподозрян за убийството на Виктория. Неофиицално е известно, че става въпрос за 21-годишен мъж, на име Северин Красимиров.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Абе кой каквото ще да говори, ама се изложихме пред чужденците както викаше навремето покойният Тодор Колев. Цял свят вече говори за България, и то в лошия смисъл - сочат ни като държава която е опасна за журналистите. Всичките англоезични медии които гледам критикуват свободата на словото в България - и английската BBC и американски телевизии като CNN,NBC, и немската Дойче веле... абе резил, рез виж още ›› ил, какво да коментираме? Преди време така говорих с англичани, питах ги какво знаят за България. Те доста се позамислиха, явно не знаят много. Накрая едно момиче се сети - вика знам Георги Марков, дето беше убит с българския чадър нали така? Е кажете ми, как да не се срамувам че съм българин? Сега ако пак говоря с някой чужденец, как да не ме е срам да кажа че съм от България? Ако ще и марсианец да е убил жената, какво променя това?
 • 2.1 преди 1 година Профил на трол?
  Към бащата на осиротялото дете . понеже мангала ще полу4и символи4на нприсъда с финансовата намеса на ДПС , Ви напомням 4е в затворите има хора , които срещу определена сума , ще превърнат жалкия му живот там в АД ! защото цялата циганска махала , НЕ СТРУВА КОЛКОТО ТАЗИ КРАСИВА , ОБРАЗОВАНА И НА ПЪРВО МЯСТО МАЙКА !
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  "...за да не попречат на следствен експеримент?!?"
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...