Бившият съпруг на Виктория изключи вероятността убийството ѝ да е поръчково

5446
Бившият съпруг на Виктория изключи вероятността убийството ѝ да е поръчково
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински

"По всичко личи, че това е една нелепа, гадна случайност, не някаква професионална поръчка. Това ни дава малко спокойствие, доколкото може да има такова спокойствие". Това заяви бившият съпруг на убитата русенска журналистка Виктория Маринова - Свилен Максимов, който е собственик на русенската телевизия TVN. Припомняме, че Виктория също беше част от ръководството.

Хората работеха сериозно, подчерта Максимов, визирайки МВР и добави, че си личи, когато някой работи през пръсти. Той уточни и, че в един момент със сигурност е бил заподозрян - в самото начало на разследването, което определи за нормално и професионално.

Цял квартал знаел кой е убиецът на Виктория от 7 октомври

Целият ромски квартал е знаел кой е убиецът на Виктория Маринова от 7 октомври. Хората от квартала твърдят, че Северин не е от тяхната ...

Той обясни пред Нова телевизия мълчанието си след първите дни след убийството така: "Ако бях излязъл какво можех да кажа? И да говоря - върху какво? Нямаше нищо."

"Бих искал за всеки човек в беда да има такъв отзвук. Обичах Виктория, тя ми е много скъп човек, но мисля, че за всяко човешко същество трябва да има такъв отзвук", добави Максимов.

Бившият ѝ съпруг заяви, че последно говорил с Виктория сутринта в събота, 6 октомври. Следобед ми се обади майка ѝ, че Виктория не е дошла да вземе детето, беше много притеснена, опитах да я успокоя. Към 16:00 часа вече и аз се бях сериозно притеснил и се организирахме да търсим, разказа Максимов.

По думите на собственика на TVN, той и колегите му са се готвили да направят "гражданско претърсване", но от полицията помолили да не го правят, за да не попречат на следствен експеримент. Журналистите направили обаче преглед на видеокамери от най-различни обекти, предоставени им от собствениците на съответните имоти, за да извадят записи, които да помогнат. Един-два записа, които им се сторили подозрителни - например с бягащ човек в близост до мястото на убийството, са били изпратени на полицията.

В Германия е задържан мъж във връзка с убийството на Виктория Маринова

Вече има задържан за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова, а днес, 10 октомври, в 9:00 часа ще бъде проведен официале...

Припомняме, че късно снощи в Германия е задържан заподозрян за убийството на Виктория. Неофиицално е известно, че става въпрос за 21-годишен мъж, на име Северин Красимиров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Иван Гешев: Нотариуса е бил секретен сътрудник на полицай от София

Осъждан мъж открадна кутия за дарения за лечение на онкоболна жена

Неправоспособен тийнейджър е с опасност за живота - катастрофирал с мотор

Мотокар затисна мъж докато товари стока, загина на място

Опит за убийство в столичния квартал „Факултета“

Престори се на внука й: Мъж измами възрастна жена в Стара Загора

Откриха тяло на мъж до детска ясла в Русе

Чакал дълго за преглед: Мъж заплаши лекар с пистолет

6 задържани чужденци от бежанските центрове в София

Психично болен мъж преби майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com