Десет храни, които ще те направят по-красива

2745
Десет храни, които ще те направят по-красива
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена мечтае да бъде по-красива. Полага много и ежедневни усилия за това. Имаме обаче една добра новина - можете да се разхубавявате, дори докато си похапвате! Да, истина е!!!

Ако искате да се възползвате от възможността за разкрасяване благодарение на храни, запознайте се с 10-те най-подходящи вида.

1. Кокос

Не случайни започваме с него. той подхранва кожата, ноктите и косата. Не е случайно, че именно този продукт стана хит сред знаменитите личности.

2. Печурки

Гъбите са пълни с желязо, калий и витамини от групата Б. Те ви осигуряват по-здрава коя, отстраняват несъвършенствата и забавят процеса на стареене.

3. Червена чушка

Този зеленчук е много богат на витамин С, който повишава производството на колаген и има благоприятно влияние на кожата.

Какво издават вкусовите ти предпочитания за характера ти?

Според едно скорошно изследване на група специалисти от японски университет, любимата храна на всеки един човек може да разкрие не само...

4. Ягоди

Те също така са източник на витамин С, който се грижи да имате здрава и хубава коя. Освен това съдържат киселина, която отстранява всякакви петна от повърхността на зъбите.

5. Зехтин

Започнете редовно да си овкусявате салата със зехтин. Той има високо съдържание на антиоксиданти и оказва положителен ефект върху вашия външен вид.

6. Киноа

10-тe нaй-здрaвocлoвни плoдoвe нa плaнeтaтa

Плoдoвeтe ca ocoбeнo вaжнa чacт oт здрaвocлoвнoтo хрaнeнe. Вcички ги oбичaмe и ги кoнcумирaмe пo мнoгo причини. Плoдoвeтe cъдържaт ун...

Тези малки семенца притежават необходими съставки, благодарение на които кожата има оптимални нива на колаген и остава по-млада за много по-дълги периоди от време. Киноата има високо съдържание на витамин Б, биотин и фолиева киселина, които са важни за здравината на ноктите и косата.

7. Гръцко кисело мляко

Това кисело мляко е известно с високото си съдържание на протеин и е чудесно за косата и ноктите. Освен това, можете да го използвате успешно и за маска за лице.

8. Бадеми

Неговото високо съдържание на витамин Е е от голямо значение за забавянето на процеса на стареене. Ако сте от жените със слаба и увредена коса, трябва да имате предвид, че магнезият помага много за здравината на скалпа, а точно бадемите са богат източник на магнезий.

По какво се познават сладките мандарини

На всеки се е случвало да си купи не особено вкусни мандарини. Вероятно се питате дали има начин да не допускате тази грешка отново. Н...

9. Кейл

Това е слабо известен продукт у нас и все още се намира трудно. Това е вид къдраво зеле, което съдържа витамин А и витамин С в големи количества.

10. Акай

Някъде може да го срещнете като асаи. Това е разновидност палмово дърво от рода Евтерпа. Този плод е с богато съдържание на антиоксиданти и витамин С. Той успешно се бори с хиперпигментацията и поддържа млада кожата.

Включете тези продукти в хранителното си меню. Опитайте се всеки ден да консумирате поне един от тях и скоро ще забележите осезаема разлика. Ще останете доволни, така че не отлагайте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Как да се държим с хипохондрик, така че да му помогнем?

Първа помощ при високо кръвно: Ето какво трябва да се направи

Как числата могат да съсипят живота ви?

8 уникални предимства на витамин Е

9 заболявания, които водят до умора и сънливост

7 тихи признака, че имате дефицит на желязо

Когато стресът ви удари в тялото: 15 неподозирани симптоми

Как да облекчим мускулния спазъм на врата?

Опасни симптоми: болка в ушите и главоболие - какво да правим

Кои са "забранените" храни при болки в ставите?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com