Как да изберете перфектния мъжки портфейл?

15517
Как да изберете перфектния мъжки портфейл?
Снимка: kalibrado.com

За мъжете изборът на портфейл е лично преживяване и възможност да изразите своята индивидуалност и да се отдадете на вкуса си. Портфейлът ви, е способен да каже много за вас, така че защо да не се откроите от тълпата? Комбинирайте стил и практичност, избирайки перфектния такъв, а за да го откриете разгледайте нашето ръководство за това: Как да изберете перфектния мъжки портфейл!

Решете колко карти трябва да побере портфейла ви

Ако сте използвали текущия си портфейл за известно време, то вероятно той ще бъде запълнен докрай със селекция от карти, стари разписки, и няколко чуждестранни монети от вашите пътувания. Преди да изберете новия си портфейл, е препоръчително да разгледате какво съдържа сегашния ви и да отделите най-важното от него. По-минималистичните портфейли често изглеждат по-спретнати от обемистите такива, така че се опитайте да прецените кои са картите, от които се нуждаете ежедневно, а останалите да отделите на сигурно място, у дома или в колата ви. Ако успеете да си създадете този навик съвсем спокойно ще може да заложите на портфейл по-малък размер, който няма да издува джобовете ви и ще е компактен, и удобен за употреба. Спокойно, малкия портфейл не означава, че няма да имате достатъчно място за всичките ви кредитни карти. Коженият портфейл Kalibrado Boyar притежава достатъчно отделения, в които да държите всичките си карти, и дори разполага със специална PUSH-OUT функция, която автоматично ги изстрелва, и ви предоставя по-лесен достъп до тях. Капацитетът на портфейла е да събере до 18 карти, има специално отделение за кеш и минималистичен монетник, който събира достатъчно монети. 😉

Изберете висококачествена кожа

Ако търсите перфектния кожен портфейл, а не спортен дизайн, тогава трябва да изберете такъв, който е направен от висококачествена, истинска кожа. Портфейлът ви трябва да внушава изисканост, а класическият кожен дизайн може да изглежда поразително, и също така да е идеален за ежедневна употреба. Ние от Kalibrado продаваме широка гама ръчно изработени кожени портфейли, които отговарят на всеки вкус и изисквания. Нашите портфейли излъчват стил и имат достатъчно характер, за да отразят вашата личност и да направят истинско изявление. Когато правим всеки портфейл на ръка, ние се стремим да поддържаме естественото зърно на кожата, за да му придадем автентичен, луксозен и висококачествен вид. Портфейлите ни се изработват от най-горния слой, естествена телешка кожа, която е обработена по специален начин и е предназначена за правене на седла за езда.Специалната кожа на Kalibrado Boyar прави всеки модел уникален и с всеки един допир, той става по-красив. Когато избирате кожен портфейл, трябва да сте наясно и с наличните фалшиви кожени продукти. Тези продукти вероятно ще се носят по-кратко, защото не са толкова устойчиви. За да забележите дали портфейлът е от естествена кожа, погледнете зърното на шарката, тъй като, то трябва да изглежда релефно. Също така портфейлът от истинска кожа ще има тази страхотна, уникална миризма от естествена кожа.

Изберете стил на портфейла, който да ви подхожда

След като сте решили колко отделения ще ви трябват в новия портфейл и сте се уверили, че продуктът е изработен от висококачествена кожа, вече можете да изберете стил на портфейла, който да ви подхожда. Както вече споменахме, кожените портфейли се предлагат в широка гама от стилове, включително както естествени дъбени тонове, така и по-меки цветове с класически и здрав дизайн. Ако носите дънки през повечето дни, може да помислите за по-лека кожа, тъй като е вероятно да попие в денимния цвят и да създаде автентичен почерк с времето. За по-изтънчен външен вид изберете по-тъмно покритие. Разгледайте някои от висококачествените портфейли, налични в сайта на Kalibrado и намерете своя перфектен кожен портфейл. Независимо дали търсите елегантен портфейл, който да допълни вашия костюм,или по класически,но спортно-елегантен, със сигурност ще намерите портфейл, който да ви подхожда в Kalibrado.

Помислете предварително безопасността на вашите кредитни карти

Когато става въпрос за покупки ние все по-често използваме карти, без да се замисляме за опасностите свързани с тях. Собствениците на безконтактни кредитни и дебитни карти трябва да бъдат изключително внимателни, тъй като подобен тип карти могат да бъдат сканирани от разстояние без физически контакт. Това ги прави уязвими за престъпници, които използват RFID сканиращи устройства. Kalibrado Boyar е направен от специални материали, които блокират RFID сигналите от вашите кредитни и дебитни карти, което означава, че те не могат да бъдат сканирани докато се намират в портфейла ви. Изборът на портфейл, който да е подходящ за вас е предизвикателство, когато притежавате безброй марки и модели. Надяваме се, че нашето ръководство със съвети за откриването на перфектния ще Ви помогне да вземете решение! Kalibrado Boyar е част от класацията на BESTO.BG за най-добри мъжки портфейли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Открийте най-много и най-малко съвместимите зодиакални знаци според астрологията

Какво причинява висока сутрешна кръвна захар и как можете да я намалите?

Нумерологията и нейното въздействие върху човешкия живот

Как да успокоим сухата кашлица: 3 работещи съвета

Как да успокоим сухата кашлица: 3 работещи съвета

Как да облекчим болката при изгаряне: 4 ефективни начина

Как да облекчим болката при изгаряне: 4 ефективни начина

Лекар: 4 сериозни причини да се чувствате уморени, но да не можете да заспите

Как се оказва първа помощ при задавяне?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com