Как да открием подходящия бански? Азбуката идва на помощ!

6553
Как да открием подходящия бански? Азбуката идва на помощ!
Снимка: https://www.astratex.bg/

Покупката на нов бански понякога не е лесна. Моделите изглеждат чудесно в магазина или на снимка, но вие просто не се чувствате удобно в тях. Решението е много просто. Трябва само да разпознаете типа фигура, който притежавате и да знаете кой бански костюм би й паснал най-добре. Следващите редове ще ви помогнат.

Фигура тип „A“

Как изглежда тя? Жените с А-образна фигура имат тесни рамене и талия с по-широки бедра и ханш.

Какъв бански костюм да носите? Ако сте с такъв тип тяло, целта ви е да балансирате визуално диспропорциите между горната и долната му част. Затова изберете бански костюм, който придава обем в зоната на раменете и деколтето, и отклонява вниманието от ханша. Можете да заложите на горнище с привличащи ресни, воали и метални орнаменти. Прибавете семпло едноцветно долнище и сте готови за плажа.

Фигура тип „V“

Как изглежда тя? V-образният тип фигура е точно обратен на А-образния. Представителките му имат по-широки рамене с тесни бедра и ханш.

Какъв бански костюм да носите? Както при А-образния тип тяло, желателно е оптически да се балансира размерът на раменете и ханша. Ако имате V-образна фигура, изберете долнище на бански в ярки цветове и с волани, ресни или големи връзки. Препоръчително е горнището да се връзва зад врата, за да стесни раменете визуално. 

 „O“-образна фигура

Как изглежда тя? Този тип фигура, т. нар. тип "ябълка", се характеризира с по-широки рамене, големи гърди, предимно неизразена талия и слаби крака. Жените с фигура тип "ябълка" трупат мазнини най-вече в областта на корема.

Какъв бански костюм да носите? При този тип е най-добре да подчертаете бюста си и оптически да отслабите талията. Ако предпочитате модел от две части, то вземете бански с висока талия, който ще прикрие едрото коремче. Няма да сгрешите и, ако заложите на цял бански в тъмен цвят в зоната на корема и ханша, но ярък цвят в зоната на бюста.

Фигура тип „X“

Как изглежда тя? Гърдите и ханша ви са пропорционални, но имате тясна талия. Този тип фигура е най-желания от всички дами.

Какъв бански костюм да носите? Почти всяка кройка ви подхожда. Ако искате да подчертаете още повече предимствата си, вземете бански с бардо чашки, асиметрични монокини или апетитен модел със секси триъгълни чашки.

„I“-образна фигура

Как изглежда? Жените с този тип фигура обикновено са много стройни, с атлетично телосложение и неизразени извивки.

Какъв бански да носите? Потърсете бански костюм в ярки цветове, който ще оформи и подчертае женствените ви извивки. Бикини със странично връзване и подплатени повдигащи чашки ще направят чудеса. Ако предпочитате цели бански, изберете модел с кокетни воали, създаващи обем в зоната на бюста или ханша. Бразилските бикини, пък, ще подчертаят добре оформените ви задни части.

Правилния бански костюм ще повдигне самочувствието ви моментално. Не се колебайте да пробвате няколко кройки и да изберете най-удобната за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com