Как да отслабна в пръстите на ръцете – възможно ли е?

15636
Как да отслабна в пръстите на ръцете – възможно ли е?
Снимка: iStock

Красивите ръце са украшение за жената, нейната визитка картичка. Освен поддържаният маникюр и гладката нежа кожа с равен тен са важни и пръстите на ръцете. Елегантните, фини и дълги пръсти на ръцете се смятали за знак на аристокрацията и са сочели благороден произход в миналото, а днес са символ на женственост и красота. Ако пръстите са отекли и пухкави, те правят ръцете непривлекателни, дори маникюрът да е грижливо подбран, поддържан и модерен. Ето защо наред с въпросите как да отслабна в талията, ханша или бедрата много дами търсят информация по въпроса как да отслабна в пръстите на ръцете. Това, оказва се, е възможно.

Как да отслабна в пръстите на ръцете?

Ако се питате как да отслабна в пръстите на ръцете, първо следва да разберете причината за размера им – дали се дължи на заболяване, оток поради него или поради задържане на течности в организма, или причината е наднормено тегло и пълнота на цялото тяло. Различните причини следва да се третират по различен начин, за да има ефект и да съумеете да отслабнете в пръстите на ръцете.

Тайните сили, които се крият в пръстите ни, и как да ги освободим

Ако причината за дебелите пръсти на ръцете е наднормено тегло, то смъкването на излишните килограми ще има видим ефект и върху пръстите на ръцете, които също ще станат по-фини. Сезонът е подходящ за нов хранителен режим, съдържащ повече пресни плодове и зеленчуци и по-малко мазни, тестени и сладки храни, с чиято помощ да отслабнете.

Ако причината за дебелите пръсти на ръцете е заболяване, то следва да бъде диагностицирано и лекувано правилно, за да се справите с проблема и да се сдобиете с фини пръсти. Възможно е да страдате от метаболитни нарушения или от ревматоиден артрит, който засяга най-често малките стави на ръцете и прави пръстите отекли и дебели. Правилното и своевременно лечение, извършено от специалист, е отговорът на въпроса как да отслабна в пръстите на ръцете в този случай и ще ви помогне да намалите размера на пръстите и да се похвалите с по-елегантни такива.

Ако пълните пръсти на ръцете са резултат от задържане на течности в организма, то отговорът на въпроса как да отслабна в пръстите на ръцете е лесен – намалете количеството на консумирана сол, приемайте повече течности – вода, чай, за да задържате по-малко вода, тоест осъществете контрол на количеството на дневния прием на течности, за да се освободи организма ви от излишните и да се похвалите с по-фини пръсти на ръцете си.

Всеки пръст на ръката има своето значение за характера на човека

Какво друго може да ви помогне да отслабнете в пръстите на ръцете?

Наред с диетата, адекватния прием на течности, лечението на наличните заболявания, гимнастиката и масажите също са чудесен начин да се погрижите за ръцете си и да се сдобиете с по-фини пръсти. Гимнастиката допринася за подобряване на здравето на ставите, кръвообращението и мускулната активност. Сред най-ефективните упражнения са:

- Сгъването и разгъването на ставите на ръцете – лесно упражнение, което може да правите по всяко време и на всяко място.

- Барабаненето с пръсти по някаква повърхност също показва голяма ефективност. Не е случайно, че пианистите се славят с дълги и фини пръсти.

Масажите също са ефективни и ви помагат да намерите отговора на въпроса как да отслабна в пръстите на ръцете, ако са извършени професионално. Доверете се на специалистите и се отпуснете в ръцете им.

Как да отслабна в пръстите на ръцете от днес за утре?

Визуалната заблуда е ефективен вариант, с който отговорът на въпроса как да отслабна в пръстите на ръцете намира светкавично решение. Лакирайте ноктите си в цвят, близък до цвета на кожата ви. Така визуално маникюрът ще изглежда като естествено продължение на пръстите ви, правейки ги по-дълги, а по-дългите пръсти изглеждат по-слаби, отколкото са реално.

Статията има само информативна цел и не е препоръка или заместител на консултацията със специалист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Какво трябва да ядете преди сутрешна тренировка?

Защо повечето хора нямат първа любов?

Кои са знаците, че някой е силно влюбен в нас?

Коя подправка е по-здравословна: риган, розмарин или босилек

Популярни напитки, които предпазват мозъка от заболявания

Ето кои са 4-те най-опасни зодии според астрологията

Кои 15 храни да ядете, за да качите качествена мускулна маса?

Кои са 4-те зодии, които са най-добри в леглото

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Тази билка помага за ускоряване на регенерацията на нервите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com