Как да си помогнем финансово след разходите по празниците?

2883
Как да си помогнем финансово след разходите по празниците?
Снимка: Pixabay

Дните преди настъпването на Коледа и Нова година традиционно са сред най-икономически натоварените за бюджета на отделния потребител и домакинството. Разходите, свързани с голямото предколедно пазаруване, често налагат следпразнични лишения и финансови ограничения, които са особено осезаеми през януари. Зимните месеци са и най-студените и предполагат по-високи сметки за отопление.

Логично, в този период от годината пред много потребители възниква въпросът как да си помогнем финансово след разходите по празниците?

Бързият заем остава удобен инструмент за финансиране, въпреки 30%-ния спад в отпуснатите заеми по време на Ковид кризата

Въпреки 30%-ния спад в размера на отпуснатите бързи заеми, които отчитат кампаниите за краткосрочно кредитиране, бързият кредит остава удобният кредитен инструмент за мнозина потребители у нас. Липсата на пари до заплата е добре познат сценарий за немалко домакинства в страната. Наскоро проведено проучване от компания за краткосрочно кредитиране отчете, че 40% от хората у нас не разполагат със спестявания, за да посрещнат спешните си финансови разходи.

Нуждата от допълнително финансиране става още по-силна около и след коледно-новогодишните празници. Това е предпоставка за засилване интереса към услугите на фирма за бързи кредити, които се отличават със своята бързина и удобство по отношение отпускането на заеми. Голяма част от фирмите за бързи пари продължиха да осъществяват дейността си, дори в условията на пандемия, като акцентът бе върху онлайн услугите им.

Онлайн кредитирането като форма на финансиране по време на социална изолация

Онлайн кредитирането съвсем логично е все по-предпочитан начин за кандидатстване за бързи пари в условията на социална изолация. Миĸpoĸpeдитирането онлайн e възможност, от която се възползват все повече потребители и то по обясними причини. За да си спестят неудобството от това да поискат пари на заем от роднини и близки, хората са склонни да се обърнат към компания за бързи кредити, за да получат нужните им средства бързо и лесно, без дори да напускат дома си. С факта, че следпразнично семейната хазна е в критичния минимум, алтернативата заем от приятел съвсем отпада.

Не само социалната изолация засилва интереса към тегленето на кредит онлайн. Тази съвременна форма на краткосрочно кредитиране се отличава и с редица предимства - удобството да пуснеш заявка с няколко клика, без да нарушаваш комфорта си, бързо разглеждане и получаване на отговор в рамките на часове и дори минути, възможност да избираш и да конкретизираш размера на кредита и срока му на връщане.

Бързите кредити позволяват на тази част от населението, която разполага с по-ниски доходи и непостоянна работа, да получат пари до заплата след празниците, а и по всяко друго време. Това е възможност, към която познатите ни банкови финансови институции не са отворени. Допреди няколко години доверието към фирмите за бързи кредити бе наистина ниско. Статистиките от последните години по повод ползването на краткосрочни бързи заеми обаче сочат, че клиенти от различни икономически и социални профили стават все по-финансово грамотни в използването на този тип услуги. Фактор, който изстрелва бързите кредити на челните места във връзка с осигуряването на финансова помощ след празниците. Ако имате спешна нужда от малка сума под 5000 лева не се колебайте да проучите тази възможност за пари назаем. Десетки хиляди хора ползват този вид бързо кредитиране и са доволни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Топ 5 флиртуващи съвета, за да привлечете вниманието на избрания

Какво трябва да ядете преди сутрешна тренировка?

Защо повечето хора нямат първа любов?

Кои са знаците, че някой е силно влюбен в нас?

Коя подправка е по-здравословна: риган, розмарин или босилек

Популярни напитки, които предпазват мозъка от заболявания

Ето кои са 4-те най-опасни зодии според астрологията

Кои 15 храни да ядете, за да качите качествена мускулна маса?

Кои са 4-те зодии, които са най-добри в леглото

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com