Kuhnia.bg създава кухни по поръчка, изцяло съобразени с индивидуалния стил на всеки клиент

5368
Kuhnia.bg създава кухни по поръчка, изцяло съобразени с индивидуалния стил на всеки клиент
Снимка: Kuhnia.bg

Kuhnia.bg е интериорно студио, съсредоточаващо усилията си в създаването на поръчкови кухни, изцяло съобразени с клиентските изисквания и вкусове. Ако обзавеждането на мечтания дом е следващата предстояща стъпка за вас, то безспорно ще се нуждаете от надежден партньор, който да превърне кухнята ви във възможно най-приветливото, красиво и функционално помещение. Освен с екип от професионални интериорни дизайнери, Kuhnia.bg разполага и със свой онлайн магазин, където клиентите откриват модерни модулни кухненски комплекти, свободностоящи уреди, уреди за вграждане и богат подбор от кухненски аксесоари, необходими за цялостно кухненско обзавеждане.

Индивидуален подход и максимална клиентска удовлетвореност

Екипът на студиото залага на индивидуалния подход и по отношение на създаваните по поръчка дизайни, и що се отнася до обслужването на клиентите на онлайн магазина. Предоставя се възможност за 15-минутна безплатна онлайн консултация, а, в последствие, цялостната комуникация също е възможно да бъде извършвана дистанционно. Това безспорно е неимоверен плюс за клиентите, живеещи извън рамките на гр. София, където и се намира физическото студио.

„За екипа ни е чест да участваме в обзавеждането на кухните на нашите клиенти. Знаем, че кухнята често бива определяна като душата на дома – изцяло сме съгласни с това твърдение и това е основната причина, поради която се стараем максимално при създаването на всеки един дизайн. Важно е да сме на разположение за своите клиенти, държим на комуникацията – знаем колко много детайли, подробности и уточняване на различни въпроси вървят ръка за ръка със създаването на един кухненски дизайн. Искахме да създадем платформа, чрез която клиентите ни да могат спокойно да задават всички свои въпроси, а ние, от своя страна, да им помогнем при решаването на различни казуси.“ - споделя Лия Василева, управител на Kuhnia.bg

Kuhnia.bg работи с качествени материали и притежава в екипа си едни от най-добрите кадри в интериорния дизайн

От екипа подчертават важността от използването на висококачествени материали с цел постигането на най-добрия дизайн за кухненското помещение – клиентите имат възможност да избират между МДФ, ПДЧ, фурнир както и висок клас естествен масив за своите бъдещи кухни. Богатият опит и пъстрото портфолио на студиото със сигурност ще помогнат на клиентите при вдъхновението и избора на дизайна на перфектната кухня за техния дом.

Kuhnia.bg притежава богат опит в обзавеждането на кухни, в създаването на кухни по поръчка и в точното удовлетворяване на клиентските предпочитания и вкусове. Възможност за доставка до всяка точка на страната, монтаж и онлайн консултации са само част от множеството услуги, предлагани от студиото. Интериорните дизайнери с радост ще ви информират относно последните тенденции в обзавеждането, а за допълнителна информация бихте могли да следите както блога на сайта на студиото, така и дейността им в социалните мрежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Има ли дневна доза захар, която да не преминаваме?

Каква дневна доза калций е полезна за нашия организъм?

Какво първо да направим при разтегнат мускул

Дневна доза: колко сурови бадеми най-много да ядем?

Топъл или студен компрес помага повече при болки в коляното

7 ТОП съвета за успешна първа среща

Какво е сорбитол? Ползи, употреби и странични ефекти

Без болка: Как да премахнете мазолите по краката си?

Съвети за естественото преодоляване на преддиабетното състояние

Какво да правите, ако имате тежка тахикардия (ускорен пулс)?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com