Смартфон без предпазен кейс - разумно ли е

3073
Смартфон без предпазен кейс - разумно ли е
Снимка: iStock/Guliver

По-голямата част от хората изпитват нежелание да поставят на своите смартфони защитен калъф, като най-често излизат с аргумента, че не искат да прикриват външния вид и красотата на своето устройство.

Това обаче е напълно погрешна концепция, което е по-скоро някакви объркано убеждение, базирано на рекламите, в които всеки ползва устройството си такова каквото е, без калъфи и покрития.

Подобни убеждения, обаче, са неоснователни, още повече, че рекламите няма да как да прикрият продукта, който рекламират в конкретния случай.

Съвременните калъфи са много свежи и оригинални

Както можете да видите в MyTel.bg, вече в търговската мрежа има огромно разнообразие от всякакви видове калъфи и кейсове за телефони, които не само осигуряват максимална защита на вашия мобилен телефон, но и дори подобряват визията му.

Предлагат се всякакви модели гладки силиконови калъфи с извити ъгли, които правят мобилния ви телефон да изглежда още по-шик, а ако искате, при някои търговци можете да намерите дори и персонализирани калъфи за мобилни телефони.

Максимална защита за най-скъпите модели

Най-скъпите модели мобилни телефони се предлагат на толкова висока цена, че за един обикновен човек може да са нужни няколко месеца работа на пълен работен де за да си купи подобно устройство.

Само при мисълта за това, можем сами да си дадем сметка колко неразумно е да инвестираме в едно толкова луксозно и скъпо устройство, а после да го потрошим на тротоара, защото не сме го хванали добре докато чатим с някой или пращаме имейл.

Има и напълно незабележими кейсове

За тази част от потребителите, която не желае да се вижда какъвто и да било предпазен калъф, в търговската мрежа се предлагат уникални модели силиконови кейсове, които са напълно прозрачни.

Поставянето на такъв модел може най-лесно да се сравни с носенето на лещи, което е напълно незабележимо и само вие ще виждате, че има нещо върху телефона ви. Не бива да забравяме, че освен с калъф, задължително трябва да закупим и протектор за телефона на добра цена, за да постигнем максимална защита.

Обикновено през тези фини силиконови приспособления устройството може да се вижда с пълната си прелест и блясък, без никакъв проблем.

Тук те единствено му осигуряват много добра защита от всякакви изтървания, наранявания, счупвания, драскотини и всякакви други неприятни ситуации, които най-често се случват без да ги очакваме ни най-малко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Хороскоп Лъв днес, 1 май 2024 г.

Хороскоп Дева днес, 1 май 2024 г.

Кой хляб е най-здравословен срещу диабет?

Кога е най-подходящо да се бере лайка и как е правилно да се суши

Изследователи: Измиването на ябълките само с вода не е достатъчно

12 съвета, с които да избегнете качването на килограми по време на празниците

А вие грижите ли се достатъчно за тези 5 части от тялото си?

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

3 скрити признака, че черният ви дроб не работи правилно

7 неподозирани признака, които показват диабет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com