Ъглов диван за хола? Иска ли питане – той е задължителен

4591
Ъглов диван за хола? Иска ли питане – той е задължителен
Снимка: iStock/Guliver

Обзавеждането на жилището е сериозно предизвикателство, което подлага на изпитание нашата решителност, креативно мислене и готовност да излезем извън зоната си на комфорт. Независимо в какво точно ще се състои реновирането, в някакъв момент ще ни се наложи да купим нови мебели, които да поставим на обособените за целта места.

Изборът на ъглови холни дивани е също част от плана, като за този вид компоненти може се каже наистина много… Предназначението им е да ни осигурят удобства и естетика в хола, но наред с това и практически ползи, като например допълнително място за спане, зона за релакс или просто красиво кътче, което да допълва останалото обзавеждане вкъщи.

Защо да заложим на ъглов диван за дневната

Тази мека мебел е с всепризнати качества, отличава се с десетки функционални и естетически преимущества, за които си струва да се поговори и да им се отдели нужното внимание.

Приносът им за перфектното оформление на хола е категоричен, което прави ъгловите холни дивани топ решение, на което можете да заложите изключително. Ето с какви качества се отличават:

  • Функция за сън. Това е сред най-големите предимства на този вид мебели, според анкета от Fabus – възможността им да се превръщат в комфортна спалня буквално за секунди. Без значение дали става дума за вас или за вашите гости, вече имате допълнително място за спане, което да използвате при нужда;
  • Съвременен дизайн, който допринася за красивата обстановка у дома. Безспорен факт е, че ъгловите холни дивани се предлагат във всевъзможни цветове, дизайни, шарки, функции и екстри. Какво означава това? Само едно! Имате свободата да експериментирате с визията на дневната, да поканите в нея красотата, а в същото време и да не се лишавате от удобствата, от които имате силна потребност;
  • Изключителна здравина. Напълно разбираемо е да изисквате от бъдещата си мека мебел абсолютно всичко – да изглежда добре, да е удобен за използване, да е с високо качество, така че да остане в читав вид за максимално дълго време. Подобни интериорни компоненти ще ви предложат именно това, споделят от Лени Стил;
  • Лесна поддръжка. Тук има един много тънък момент – цветът на дамаската, от която зависи и колко често ще ви се наложи да перете тапицерията, както и по какъв точно начин ще я предпазвате от поява на петна. Какво друго обаче трябва да вземем под внимание? Това, разбира се, е практичната конструкция на ъгловия холен диван, която дава шанс да се грижим за него без затруднения;
  • Пълно напасване и оптимално изпълване на пространството. Не можем да не споменем и едно от значимите качества на холната мека мебел – отличното напасване с отреденото й  място. Дори и избраният от вас модел да не е с търсените размери, винаги съществува вероятността за изработката по предварителна поръчка. Такава опция ще откриете и в магазин Лени Стил.

Нужно е помещението да бъде с не много малка квадратура, така че да можете да позиционирате ъгловия холен диван без затруднения. Ако стаята е с ограничена площ, отново имате възможност да заложите на този вид обзавеждане, но в този случай е препоръчително да се насочите към модели с компактни размери. В Лени Стил ще намерите и такива.

На кои детайли да обърнем внимание при избор

В реда на нещата е да не сте много сигурни на какво точно да обърнете внимание при избор на ъглов холен диван. Съветваме ви да се фокусирате върху:

  1. Размери – ширина, дължина, височина, височина на седалището, спална площ;
  2. Материали за изработката на ъгловия холен диван – за лицевата част, за основата, конструктивните части, пълнежа;
  3. Функционалности/екстри – ракла, функция за сън и др.;
  4. Дизайн – към този критерий можем да отнесем цвета на тапицерията и нейната дамаска, стила и т.н.

Няма спор, че мебел като ъгловия холен диван е истинско улеснение за всяко домакинство, но в същото време и възможност да се сдобием с дневна за чудо и приказ!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Има ли дневна доза захар, която да не преминаваме?

Каква дневна доза калций е полезна за нашия организъм?

Какво първо да направим при разтегнат мускул

Дневна доза: колко сурови бадеми най-много да ядем?

Топъл или студен компрес помага повече при болки в коляното

7 ТОП съвета за успешна първа среща

Какво е сорбитол? Ползи, употреби и странични ефекти

Без болка: Как да премахнете мазолите по краката си?

Съвети за естественото преодоляване на преддиабетното състояние

Какво да правите, ако имате тежка тахикардия (ускорен пулс)?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com