Борисов за масирана полицейска акция във Варна: Задържат едни хора

14693
Борисов за масирана полицейска акция във Варна: Задържат едни хора
Снимка: БГНЕС

Ще свършат една работа днеска, задържат едни хора. Да видим дали ще излезе това, което работят. Това заяви премиерът Бойко Борисов във Варна във връзка с масираната полицейска акция в целия град, предаде БГНЕС.

"Така че следобед, тук е шефът на БОП-а Спиридонов, надявам се следобед да имаме повече информация, защото трябва да намерят едни неща..", добави още Борисов. Той е във Варна за откриването на нова апаратура в "Онкологичен и лъчетерапевтичен център "Света Марина".

Акцията е започнала още рано сутринта, като в нея е включена и жандармерията. Блокирани са ключови точки в морската ни столица - Аспаруховият мост например, както и други обекти. В охраната им участват и жандармеристи.

МВР прибра дъщерята на известно име в Агенция "Митници"

Общо десет души са арестувани при полицейска акция в София. От МВР съобщиха, че операцията е за задържането на въоръжена организирана п...

Два буса с маскирани служители на реда са направили обиск на адрес в блок 11 във варненския квартал "Владиславово", твърди БЛИЦ. Проверен е и адрес на ъгъла на ул. "Цариброд", близо до бп гарата. По непотвърдена информация там се намират офиси на сочения за престъпен бос във Варна Иво Иванов-Гела, който се смята за близък до убития преди време собственик на "Локомотив Пловдив" и част от емблематичната силова групировка ВИС-2 Георги Илиев.

От полицията потвърдиха, че има проверки, но засега не посочват каква е причината.

Междувременно на парламентарния контрол днес вътрешният министър Румяна Бъчварова каза, че във връзка с убийството на началника на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова има "установени лица, които имат съпричасност".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com