X
 
 

Гимнастичка от Варна стана Малка мис България 2019

2397 1
photo of Гимнастичка от Варна стана Малка мис България 2019
Снимка: Надежда Георгиева
12-годишната Симона Иванова от Варна стана най-красивата малка мис България.

Над 60 деца от цялата страна се събраха от 9-ти до 13-ти септември в Златни пясъци, край Варна за 17-то издание на Националния конкурс Малка мис и мистър България 2019. Претендентите бяха на възраст между 4 и 17 години. Те пристигнаха от цялата страна след проведени регионални конкурси и кастинги и се представиха в 4 тура: спортно облекло, народна носия, официално облекло и гръг на талантите"New Stars".

Гимнастичката от Варна - Симона Иванова на 12 години, безапелационно спечели сърцата на публиката и журито със своята изящност и грация, като събра максимум точки от 4-те проведени кръга и се окичи с короната на "Малка мис България", като беше избрана и за лице на "Hilife".

Симона е състезателка по художествена гимнастика в отбора на "Чар-ДКС" Варна с треньор Дарина Кирякова. Главен треньор на клуба и международен съдия е Филипа Филипова. За първи път малката гимнастичка стъпва на килима едва на четири годинки и от тогава залата е нейния втори дом. Възпитаничка е на Спортно училище "Георги Бенковски" и се справя отлично не само на килима, но и с уроците. Варненската грация има завоювани редица престижни награди от републикански и международни турнири, както и Grand Рrix в Международния фестивал на изкуствата "Le stell di Garda" в Италия. Мечтае един ден да бъде част от златните момичета на България. Интересува се от мода и в свободното си време обича да рисува.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • ИМПЕРИАЛИСТ 1 ИМПЕРИАЛИСТ преди 4 седмици Профил на трол?
    Всичко си върви в комплект: Семейни начала, ин витро-процедури, джендърска философия, глобализъм,КОНКУРСИ ЗА ДУПАРЕТКИ, фешън визия, поп-музика, здравна каса...