X
 
 

Костадин Костадинов: Загубих, но по-лошото е, че и Варна загуби

1427 1
Костадин Костадинов: Загубих, но по-лошото е, че и Варна загуби
Снимка: Движение "Възраждане"
Иван Портних ще продължи да управлява Варна като кмет. Това сочат резултатите от Exit Poll на "Gallup International" към 20 часа.

Портних, който остана на по-малко от процент от победата на първи тур, събра на балотажа 60.3% от гласовете на варненци срещу 35.5% за Костадин Костадинов от партия "Възраждане". 4.6% от отишлите до урните са избрали опцията "Не подкрепям никого".

Заради съмнения за измами европейски наблюдатели ще следят изборите във Варна

По покана на Костадин Костадинов и партия "Възраждане", във Варна пристигат европейски наблюдатели от Организация за сигурност и сътруд...

"Загубих, но по-лошото е, че и Варна загуби. Тя ще бъде с продължаващо разграбване, продължаваща корупция и продължаващ отсъстващ кмет. ГЕРБ не слушат никой друг, само собствените си интереси". Това заяви загубилият претендент за кметското място Костадинов.

"Ако трябва да разсъждавам от чисто партийна и политическа гледна точка, за нас от "Възраждане" това не е загуба, защото е резултат, който ние успяхме да направим в единоборство с 4 от 5-те парламентарно представени партии, защото във Варна имаше една уникална коалиция, която събра на едно място и ДПС, и ВМРО, и НФСБ, и ГЕРБ, и ВОЛЯ т.н. срещу нас от "Възраждане", каза още той.

Още резултати от днешния балотаж в страната - ТУК!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията...