X
 
 

Нинова: Сделката във Варна е част от задкулисието в държавата

1026 7
Нинова: Сделката във Варна е част от задкулисието в държавата
Снимка: БГНЕС
Сделката във Варна е част от задкулисието в държавата. Това каза за БГНЕС лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод решението на Министерския съвет по бюджета на община Варна да се отпусне допълнителен трансфер на стойност 43,2 млн. лв. за разрешаване на инфраструктурен проблем в централната градска част. Това е нареченият имот „Дупката“.

Нинова добави, че вчера са излезли с политическа позиция на изпълнителното бюро на партията. 

„Ние се договорихме нашите общински съветници в общинския съвет на Варна да не подкрепят тази сделка. Осъждаме я, тъй като по информация на нашите общински съветници тя е на завишена цена. Това са обществени средства, те се плащат от бюджета и затова не я намираме за правилна”, заяви Нинова.

Тя беше категорична, че е недопустимо да се харчат обществени ресурси за частни интереси и добави, че те са мнозинство в общинския съвет във Варна и нямат силата да променят решението.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Шарланджиева 5 Шарланджиева преди 1 година Профил на трол?
  Богатата приватизаторка на Техноимпекс и Техноимпортекспорт от село Крушовица Курнелийка Нинова няма моралното право да ръководи партия, хеле пък социалистическа партия с грижа за по-бедните и по-простите хорица от българския народ. Не бива забогатялата чрез финтове и съмнителни действия бедна врачанска провинциалистка сега да се явява съдник над други хора, заявявайки че такива са били тогава вре виж още ›› мената и кой каквото можал откраднал от държавата. Имало давност 5(или 10)години. За невротичната лелка от село Крушовица има давност, но за морала и почтеността на същата като ръководител на БСП няма давност. БСП се изложи много с избора на стрина Нина за вожд. Младата навремето стрина е била дупе и гащи с дъщерята на най-известния седесар Йордан Соколов. Чрез нея СДС й предоставя сладката приватизация на външнотърговско дружество без пари- с хартийки- бонове на реститути за отнетите им имоти от комунистическия "народен" съд. Стрина Нина използва дясното СДС да стане заможна милионерка от валутата и наличните левове на Техноимпекс. После се оглежда къде е по-изгодно да бъде политик и преценява, че бившата компартия БСП е отличното място да прави кариера. Бившите комуняги я пускат напред в йерархията и тя им става главатар, като моментално напъжда старите партийци и се обгражда с безпределно верни млади неопитни кариеристчета, готови майка си да продадат за пари и власт. БСП вече съвсем няма авторитет сред нормалната градивна част на българското общество. Към ниновата БСП гравитират престарели злобни фанатици с родата им плюс тинестия обществен отпадък от неудачничи, неграмотници, мързеливци и хитряги-комбинатори като самия днешен вожд. Шизофреничната Курни се занимава само със скандали, уронвайки малкото останал престиж на столетната компартия единствено пред сенилните непотребни никому червени бабички и дядовци.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Дните на Курни са преброени!!
 • хахаха 3 хахаха преди 1 година Профил на трол?
  Всичко е измама но БСП трябва да разбере че в следващото правителство ще бъде пак ГЕРБ,Изборите ще са изкупени от мафията политическа.ВСИЧКИ ЗНАЯТ ИСТИНАТА НО КРАЖБАТА Е ЯВНА,КАКТО ДОГАН КУПИ ТЕЦ Варна.Спокойно всичко се стопява пада и разгловява,пропада с всеки изминат ден.....
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Курнело, аре дай поне един пример от ваше управление или коалиции за прозрачна и честна сделка!
 • Октомври 2.1 Октомври преди 1 година Профил на трол?
  Нинова се появи от сивото мизерно нищо като един нов преродил се в рокляТодор Живков насред бясно препускащата наша посткомунистическа епоха. Също като него Нинова е прост селски човек без особени дадености и забележителности, но преизпълнена с болезнена амбициозност завършва университет и след това безспирно драпа по стълбицата нагоре към властта в държавата, сменяйки партии и партийни идеи с ед виж още ›› ничката заветна френетична цел министър-председателския пост и осигуряване за цял живот на безкрайно и всеобхватно царуване я в компартията БСП, я в държавните структури на България или пък и в двете заедно. Като Тошката Живков и Корнелия Нинова няма скрупули щом става дума за власт и влияние- отстранява моментално всекиго ако й възразява или се противопоставя. Премахва всичко и всички, които по някакъв начин препятстват поривите й към единоначалие и послушание. Изхвърля зад борда стари утвърдени партийни авторитети и истински вярващи в идеите люде. Те не са й потребни. Те само пречат. Те са вредни. Натиря дори червените олигарси и милионери, ако са я засегнали дори неволно, камо ли с умисъл и с действия. Тя е уверена, че ще намери пари за дейността на БСП. Самата Нинова е била приватизаторка при управлението на СДС, от бедняк е избуяла като богата и заможна жена, на млади години е имала редкия заслужен достъп до продажба на оръжие, знае откъде и как да пипне, че да потекат парички чрез стари комунистически партийни кадри, тоталитарни явни и тайни служби и накрая приятели от чужбина, най-вече от североизток. Това е тя- новият партиен лидер на новите комунисти и социалисти на България. Корнелия Нинова и Тодор Живков са почти „като две капки вода“.
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Да припомня само по времето на управлението на кмет от БСП бе "допусната" буквалната кражба на този имот от Д на ържавата по схемата на Костовата приватизация, сега тази дупка грози града.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тази дупка я заформи през комунизма С. Цанев - шефа на "Лазур". После този герой окраде "Лазур".
  : 4 !